پیش بینی کاهش افت شاخص بورس از امروز

پیش بینی کاهش افت شاخص بورس

با وجود شروع قوی و پر رونق بورس در آغاز سال 99، مدتی است که شاخص بازار سهام با ریزش همراه است و سیر نزولی را طی می کند. شاخص بورس دیروز 28 اردیبهشت 99 نیز با روند نزولی و افت 19 هزار واحدی آغاز شد، اما دقایقی بعد، از سرعت افت شاخص کاسته شد و در مقایسه با روز گذشته به نصف رسید که با توجه به آغاز خوبی که امروز در بازار بورس به چشم می خورد پیش بینی می شود شاخص بورس از امروز با کاهش افت همراه باشد.

پیش بینی می شود که شاخص بورس از امروز روند مثبت صعودی را پیش بگیرد و دلیل منفی بودن آن در روزهای اخیر، ورود به فاز اصلاحی بعد از رشد زیادی است که در دو ماه اول سال تجربه کرد. 

در مواجهه با ریزش شدید شاخص در روزهای اخیر، نایب رییس کمیسیون پول و سرمایه اتاق بازرگانی، این وضعیت را طبیعی دانست و گفت بازار سهام در مقطعی از زمان با ریزش همراه خواهد بود، نوسان همواره در بورس وجود دارد و نباید همیشه انتظار رشد شاخص را داشته باشیم.

همچنین بخوانید:  رییس سازمان بورس نوسان بازار سهام را طبیعی اعلام کرد

وی اذعان کرد: بعد از دو ماه رشد بی وقفه در بازار سهام، شاخص به روند اصلاحی نیاز دارد و در چنین حالتی نوسان اتفاق می افتد که جای هیچگونه نگرانی وجود ندارد. به این ترتیب؛ سهامداران باید هوشمندانه رفتار کنند و با مشاهده نوسان و افت شاخص، سرمایه خود را خارج نکنند تا بازار به تعادل برسد.

 افت بورس فرصت مناسبی برای خرید سهام است

دیروز 99/02/28، تعداد یک میلیون و 314 هزار معامله در بازار بورس  انجام شد که نسبت به روز گذشته افزایش داشت. گروه های شیمیایی، فرآورده های نفتی و خودرو به عنوان صنایع برتر بازار امروز معرفی شدند و نمادهای فملی، فولاد و فارس بیشترین تاثیر را بر روی کاهش افت شاخص بازار داشتند.

امروز 99/02/29 همچنان برخی از صف‌های فروش فعال است، اما به نظر می رسد بازار وضعیت بهتری را پیش رو دارد و صف‌های خرید بیشتر از روز گذشته هستند.

وحید ویسی‌زاده، کارشناس بازار سرمایه گفت: به جز برخی از سهام که دارای حباب قیمتی هستند کلیت بازار حباب ندارد او در ادامه گفت در چند وقت اخیر شاهد رشد بازار در سهم‌های بزرگ و بنیادی بودیم که تا چند وقت گذشته رشد آن ها بسیار دشوار بود.

با توجه به اینکه، شب گذشته اعلام شد شرکت مجتمع لاستیک سزای یزد با نماد پیزد، روز چهارشنبه در فرابورس عرضه اولیه می شود به نظر می رسد حمایت های اصلاحی در جهت صعودی شدن بازار در حال انجام است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات​