توقف نماد شستا و ادامه معاملات آن از فردا 31 تیر

توقف نماد شستا

نماد شستا (سرمایه گذاری تامین اجتماعی) به دلیل افشای اطلاعات با اهمیت گروه ب متوقف شد و براساس اطلاعیه ناظر بازار فردا از ساعت 10 صبح به بعد بازگشایی و معاملات آن از ساعت 12:40 تا 13:45 از سر گرفته می شود.

نماد شستا به دلیل افشای اطلاعات با اهمیت گروه ب متوقف و معاملات آن فردا از سر گرفته می شود

مدتی است که معاملات سهام شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) خارج از ساعت بازار و در ساعت 12:40 تا 13:45 انجام می شود که امروز به دلیل افشای اطلاعات با اهمیت گروه ب، معاملات آن متوقف و به روز بعد موکول شد. معاملات شستا در حالی متوقف شد که این شرکت از واگذاری بیش از 99 درصد سهام شرکت ماشین سازی پارس (معادل 2 میلیارد و 399 میلیون و 137 هزار سهم) در تاریخ 22 مرداد ماه خبر داده بود. این واگذاری از طریق مزایده انجام خواهد شد و معاملات نماد شستا بعد از یک روز توقف، فردا 31 تیر بازگشایی و از سر گرفته می شود.

پیغام ناظر بازار بورس در خصوص توقف نماد شستا در 30 تیر

“به اطلاع ميرساند نماد معاملاتي شركت سرمايه گذاري تامين اجتماعي (شستا1) با توجه به افشاي اطلاعات با اهميت گروه ب، متوقف گرديد. نماد مذكور حداكثر تا ساعت 10 روز معاملاتي بعد با محدوديت دامنه نوسان قيمت بازگشايي خواهد شد.”

 همچنین بخوانید: آیا توقف نمادهای پر تقاضا کارساز است و تا چه زمانی ادامه دارد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات​