برنامه افزایش سرمایه “شگل” و “دکپسول” از محل آورده نقدی و سود انباشته

برنامه افزایش سرمایه "شگل" و "دکپسول" از محل آورده نقدی و سود انباشته

شرکت‌های گلتاش (شگل) و ژلاتین کپسول (دکپسول) از برنامه افزایش سرمایه‌های 160 و 50 درصدی خبر دادند، به طوری که “شگل” قصد دارد سرمایه فعلی شرکت که 100 میلیارد تومان است را به 260 میلیارد برساند، قابل ذکر است که درصورت موافقت سازمان بورس، تامین مالی این شرکت از دو محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی و سود انباشته خواهد بود. همچنین شرکت فرابورسی ژلاتین کپسول درصدد است سرمایه و دارایی فعلی خود را از 20 به 30 میلیارد تومان برساند، تامین مالی “دکپسول” از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی منوط به موافقت سازمان بورس و اوراق بهادار و تصویب مجمع عمومی فوق‌العاده اعمال خواهد شد.

بیشتر بخوانید: افزایش سرمایه از محل سود انباشته چگونه است؟

پیشنهاد افزایش سرمایه 50 و 160 درصدی شگل و دکپسول

به گزارش بورس پرس:

دو شرکت گلتاش و ژلاتين کپسول از برنامه افزایش سرمایه 160 و 50 درصدی از دو محل خبر دادند.

براین اساس، “شگل” در نظر دارد سرمایه فعلی را از 100 به 260 میلیارد تومان برساند. تامین مالی این شرکت بورسی از دو محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی و سود انباشته اعمال خواهد شد تا قادر به تأمین مخارج سرمایه ای انجام شده بابت نوسازی خطوط تولید و تأمین سرمایه در گردش به منظور خرید مواد اولیه و ملزومات بسته بندی شود.

شرکت مدیریت صنعت شوینده توسعه صنایع بهشهر 76.5 درصد سهام این شرکت را در اختیار دارد.

همچنین “دکپسول” درصدد است سرمایه فعلی را از 20 به 30 میلیارد تومان برساند. تامین مالی این شرکت فرابورسی درصورت موافقت سازمان بورس  از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی با هدف ايجاد يک خط توليد صورت می پذیرد.

بنابراین گزارش،  داروسازی فارابی 68.4 درصد سهام این شرکت را در اختیار دارد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات​
icon
ارتباط با کارشناسان
×
تلگرام:علیرضا سروربخش Whatsapp chat
تلگرام:علیزاده Whatsapp chat
2 +