پیش بینی وضعیت بورس فردا چهارشنبه 12 آبان ماه 1400

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت همراهان عزیز سبدگردان هدف، در این مطلب در خدمت شما بزرگواران هستیم با پیش بینی وضعیت بورس فردا چهارشنبه 12 آبان ماه 1400. امروز شاهد بازگشایی متعادل بازار سرمایه بودیم، در ابتدا شاخص کل 1200 واحد نسبت به روز معاملاتی قبل رشد کرد و در ادامه روند معاملات تقاضا افزایش یافت و در نهایت رشد شاخص کل به 14 هزار و 680 واحد رسید.

خلاصه عملکرد بازار بورس امروز:

شاخص کل با رشد 14 هزار و 680 واحدی به 1 میلیون و 376 هزار و 94 واحد رسید و شاخص هم وزن با رشد 3 هزار و 523 واحدی به 366 هزار و 627 واحد رسید.

ارزش بازار : 54,965,026.667B ، ارزش معاملات : 35,588.610B
تعداد معاملات : 452,554 ، حجم معاملات : 4.491B

نمادهای پر معامله : برکت، شبندر، فولاد، فسبزوار، شپنا، کدما

پیش بینی بورس فردا چهارشنبه 12 آبان ماه 1400

به گزارش سبدگردان هدف، بازار بورس امروز دوشنبه 11 آبان 1400 متعادل بازگشایی شد و در ابتدا شاخص کل 1200 واحد نسبت به روز معاملاتی قبل رشد کرد و در ادامه روند معاملات تقاضا افزایش یافت و در نهایت رشد شاخص کل به 14 هزار و 680 واحد رسید.

طی جریان معاملات امروز بازار سرمایه بیشترین تاثیر مثبت را نمادهای “فولاد”، “کگل”، “شبندر”، “شپدیس” و “فملی”، “شپنا” بر شاخص کل داشتند.

وضعیت امروز بازار سرمایه با پیش بینی سبدگردان هدف، که روز پیش با شما به اشتراک گذاشتیم مطابقت داشت و با روند متعادل و مثبتی همراه شد که انتظار می رود این روند متعادل و مثبت فردا چهارشنبه 12 آبان ماه 1400 نیز ادامه داشته باشد.

برخی از کارشناسان بازار سرمایه این روند صعودی را کوتاه مدت می پندارند و معتقدند که باید که اگر حمایتی قرار است صورت بگیرد، باید روز تابلو قابل مشاهده باشد که متاسفانه حجم معاملات که یکی از مهمترین پیش نیاز های رشد بازار است، کم است!

درج شرکت فرانسوز یزد (کایزد) در بازار دوم فرابورس
رای مثبت 174 نماینده مجلس به تحقیق و تفحص از سازمان بورس
سهامداران “جوین” بخوانند/ بهره‌برداری از پروژه‌های جدید و پیش‌بینی درآمد
برنامه افزایش‌سرمایه و اصلاح ساختار دو بانک سرمایه و آینده توسط بانک مرکزی

ابراهیم سماوی، کارشناس بازار سرمایه بازار بورس فردا را اینگونه پیش بینی کرد: به نظر می رسد روند متعادل بازار بورس ادامه دار باشد و با توجه به ریزش صنایع ارزنده‌ای همچون فلزات اساسی، استخراج کانه‌های فلزی، پتروشیمی‌های تولید کننده اوره و الفین و برخی تک سهم‌ها، رو به مثبت باشند. تا وقتی که عدم اطمینان به تیم اقتصادی دولت به صورت جدی رنگ نبازد، نباید انتظار صعود شارپی را داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات​