مقایسه بازدهی بورس و طلای ۱۸ عیار از سال ۱۴۰۰ تا کنون!

مقایسه بازدهی بورس و طلای 18 عیار

در ادامه گزارش سبدگردان هدف در مورد مقایسه بازدهی بورس و طلا از سال ۱۴۰۰ به بعد همراه با نمودار آمده است:

با وجود اینکه بورس از سال ۱۳۹۰ تا کنون به طور قابل توجهی نسبت به طلا عملکرد بهتری داشته و بسیاری از سرمایه‌گذاران در این مدت به بورس اعتماد کرده‌اند، اما از سال ۱۴۰۰ به بعد، بازدهی طلا نسبت به بورس بیشتر بوده است.

این تغییر روند می‌تواند ناشی از عوامل مختلف اقتصادی مانند نوسانات بازار ارز، تورم و شرایط سیاسی باشد که بر قیمت طلا تأثیر گذاشته و موجب افزایش جذابیت آن برای سرمایه‌گذاران شده است.

بازدهی شاخص کل بورس در مقایسه با طلای ۱۸ عیار از ابتدای سال ۱۳۹۰
مقایسه بازدهی بورس و طلای 18 عیار از سال 1400 تا کنون!

نمودار فوق، به وضوح نشانگر برتری قابل توجه بورس نسبت به طلا در بلندمدت است.

به طور کلی، اگرچه در حال حاضر بورس نسبت به طلا عقب‌تر به نظر می‌رسد، اما به دلیل پتانسیل‌های رشد و اصلاحات اقتصادی، پیش‌بینی می‌شود که بورس در سال‌های آینده قادر خواهد بود این عقب‌ماندگی را جبران کند و بازدهی بیشتری نسبت به طلا به سرمایه‌گذاران ارائه دهد. بنابراین، به رغم وضعیت فعلی، ممکن است سرمایه‌گذاری در بورس در بلندمدت گزینه‌ای سودآورتر باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *