افزایش وام ازدواج و وام فرزندآوری

افزایش وام ازدواج و وام فرزندآوری

معاون تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت اعلام کرد که وام ازدواج دانشجویی با افزایش از ۱۰۰ میلیون ریال به ۲۵۰ میلیون ریال، رشد قابل توجهی یافته است. به نقل از اقتصاد آنلاین، دکتر حمید رئیسی ضمن اعلام این خبر گفت: صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، با هدف حمایت از دانشجویان در مقاطع مختلف و در راستای اجرای سیاست‌های افزایش جمعیت، سرانه وام تحصیلی دانشجویان متأهل را از ۷ میلیون ریال به ۱۰ میلیون ریال افزایش داده است.

همچنین بخوانید : ۲۴ ساعته شدن سایت ثبت نام وام ازدواج

افزایش دو برابری تسهیلات فرزندآوردی

وی همچنین از افزایش دو برابری تسهیلات فرزندآوری خبر داد و اظهار داشت که این تسهیلات از ۳۰ میلیون ریال به ۶۰ میلیون ریال ارتقاء یافته است. همچنین سرانه حق اولاد در وام تحصیلی دانشجویان به دو برابر افزایش پیدا کرده و از ۲ میلیون ریال به ۴ میلیون ریال رسیده است، که این امر یکی از اقدامات مثبت در حمایت از دانشجویان متأهل محسوب می‌شود.

بهره‌مندی دانشجویان دستیاری و مقطع پی‌اچ‌دی از خدمات بیمه تکمیلی و ناباروری

معاون تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت در ادامه اعلام کرد که دانشجویان دستیاری و مقطع پی‌اچ‌دی از خدمات بیمه تکمیلی و خدمات ناباروری بهره‌مند خواهند شد. وی افزود: تکمیل، تجهیز و بهسازی سراهای متأهلی دانشگاه‌ها از دیگر اقدامات صندوق در راستای سیاست‌های افزایش جمعیت است. دکتر رئیسی همچنین اشاره کرد که با استفاده از ظرفیت‌های بند الف تبصره ۹ قانون بودجه، امکان اخذ تسهیلات برای ساخت و خرید سراهای دانشجویی، به ویژه سراهای متأهلی فراهم شده است.

وی با اشاره به اقدامات بیشتر در این حوزه، گفت که دو باب ویلا از مجتمع خزرآباد به دانشجویان دستیاری و پی‌اچ‌دی با اولویت دانشجویان متأهل اختصاص یافته است. همچنین صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت از حمایت مالی در برگزاری جشن‌های ازدواج دانشجویی خبر داده و بیان کرد که استفاده از اعتبارات عمومی دولت برای ساخت سراهای متأهلی یکی از برنامه‌های اصلی صندوق در مسیر دستیابی به اهداف جوان‌سازی جمعیت و حمایت از دانشجویان متأهل است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *