تصویب افزایش سرمایه 125 درصدی غزر از دو محل سود و تجدید ارزیابی

تصویب افزایش سرمایه 125 درصدی غزر از دو محل سود و تجدید ارزیابی

شرکت زر ماکارون قبل از ظهر روز گذشته شنبه 5 آذر ماه 1401 با حضور 82.1 درصدی صاحبان سهام شرکت و دستور جلسه تصمیم گیری درخصوص افزایش سرمایه، مجمع فوق العاده برگزار کرد و با توجه به صدور مجوز از سوی سازمان بورس، افزایش سرمایه 125 درصدی از دو محل سود انباشته و تجدید ارزیابی دارایی ها را به تصویب رساند.

موافقت سهامداران زر ماکارون با افزایش سرمایه 125 درصدی

به گزارش سبدگردان هدف، سهامداران زر ماکارون در مجمع روز گذشته با افزایش سرمایه 125 درصدی از دو محل موافقت نمودند. به این ترتیب “غزر” با تامین مالی 618.6 میلیارد تومانی از محل تجدید ارزیابی زمین، ساختمان و تاسیسات معادل 77 درصد و 318.3 میلیارد تومان دیگر معادل 48 درصد از محل سود انباشته، سرمایه فعلی را از 800 میلیارد به 1.8 هزار میلیارد تومان رساند تا قادر به اصلاح ساختار مالی گردد.

دلیل کاهش تولید در سال جاری و برنامه  سال آتی از سوی رضا مشهدی زاده رئیس مجمع و عضو هیات مدیره گروه زر، اینگونه شرح داده شد:«با افزایش قیمت مواد اولیه و قیمت کالاها در سال جاری و با توجه به مقرون به صرفه بودن قیمت ماکارونی در سبد خانوار ، پیش بینی می‌شود تولید و فروش شرکت افزایش یابد. ثبت افزایش سرمایه بعد از مجمع در اولویت قرار داشته و در سریع‌ترین زمان ممکن به ثبت خواهد رسید.»

مطالعه بیشتر: از بین انواع روش های افزایش سرمایه کدام بهتر است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات​