امروز شاهد بازگشایی بازار سرمایه با تقاضا بودیم. شاخص کل در دقایق اولیه به میزان ۵ هزار و ۵۸۷ واحد نسبت به روز معاملاتی قبل رشد کرد و در پایان ساعات معاملاتی این رقم به ۲۱ هزار و ۱۱۲ واحد رسید. در این بخش خبری به پیش بینی وضعیت بورس فردا سه شنبه ۱۱ آبان ماه ۱۴۰۰ می پردازیم.
خلاصه عملکرد بازار بورس:
شاخص کل با رشد ۲۱ هزار و ۱۱۲ واحدی به ۱ میلیون و ۳۶۱ هزار و ۴۰۲ واحد رسید و شاخص هم وزن با رشد ۳ هزار و ۱۲۱ واحدی به ۳۶۳ هزار و ۱۰۴ واحد رسید.
ارزش بازار : ۵۴,۳۷۷,۵۸۵.705B ، ارزش معاملات : ۳۵,۸۲۹.200B
تعداد معاملات : ۴۷۴,۴۸۶ ، حجم معاملات : ۴.532Bنمادهای کمرجان، ومشان، دسانکو، غگیلا، سمگا بیشترین کاهش را داشتند و نمادهای ورنا، وخارزم، سپیدار، وآذر، فنورد بیشترین افزایش را داشتند.
نمادهای پر معامله : خبنیان، برکت، فولاد، کدما، فجهان
پیش بینی بورس فردا سه شنبه ۱۱ آبان ماه ۱۴۰۰
به گزارش سبدگردان هدف، امروز شاهد بازگشایی بازار سرمایه با تقاضا بودیم در پایان ساعات معاملاتی شاخص کل ۲۱ هزار و ۱۱۲ واحد و شاخص هم وزن ۳ هزار و ۱۲۱ واحد نست به روز معاملاتی قبل رشد کرد. در جریان معاملات امروز بازار سرمایه بیشترین تاثیر مثبت را نمادهای “فولاد”، “فملی”، “کگل”، “شپنا” و “شبندر” بر شاخص کل داشتند.
دلیل رشد ۲۱ هزار واحدی شاخص کل امروز را می توان زمزمه هایی مبنی بر لغو قیمت گذاری دستوری خودرو و همچنین گفتگوی امیدوارکننده رئیش سازمان بورس امروز در شبکه سوم سیما عنوان کرد.
این مقام مسئول با اشاره به وضعیت بنیادی خوب سهم ها و رسیدن نسبت p/e اکثر سهم ها به ۴، نوید روز های سبز بازار سرمایه را به سهامداران داد.
با توجه به تحرکات مثبتی که امروز در بازار سرمایه مشاهده شد، پیش بینی می شود که بازار بورس فردا سه شنبه ۱۱ ابان ۱۴۰۰ نیز مثبت و صعودی باشد.
وزیر صنعت وعده افزایش تولید خودرو داد
جبران کسری بودجه با مولدسازی دارایی و فروش اموال مازاد
افشای “وبوعلی” درباره لغو پیشنهاد افزایش سرمایه ۲۰۰ درصدی
محسن رضایی: سهامداران صبور باشند آینده بورس بسیار خوب خواهد بود!!
ایمان رئیسی کارشناس بازار سرمایه در خصوص آینده بازار سرمایه گفت: اخبار مثبتی نظیر حذف قیمت گذاری دستوری خودرو و تثبیت نرخ خوراک پتروشیمیها همه اتفاقات خوبی است و درصورتی که به سرانجام برسد میتواند ترس و فروش غیرمنطقی در بازار را کاهش دهند و در صورت ادامه دار بودن حمایت ها، فروشندگان در بازار کاهش یافته و جان تازهای به بازار بدهد. همچنین در کل برای فردا بازار متعادلی را شاهد خواهیم بود در سهمهایی که امروز صف خرید بود تعادل را شاهد هستیم.