پیش بینی وضعیت بورس فردا سه شنبه 11 آبان ماه 1400

پیش بینی وضعیت بورس فردا سه شنبه 11 آبان ماه 1400

امروز شاهد بازگشایی بازار سرمایه با تقاضا بودیم. شاخص کل در دقایق اولیه به میزان 5 هزار و 587 واحد نسبت به روز معاملاتی قبل رشد کرد و در پایان ساعات معاملاتی این رقم به 21 هزار و 112 واحد رسید. در این بخش خبری به پیش بینی وضعیت بورس فردا سه شنبه 11 آبان ماه 1400 می پردازیم.

خلاصه عملکرد بازار بورس:

شاخص کل با رشد 21 هزار و 112 واحدی به 1 میلیون و 361 هزار و 402 واحد رسید و شاخص هم وزن با رشد 3 هزار و 121 واحدی به 363 هزار و 104 واحد رسید.

ارزش بازار : 54,377,585.705B ، ارزش معاملات : 35,829.200B
تعداد معاملات : 474,486 ، حجم معاملات : 4.532B

نمادهای کمرجان، ومشان، دسانکو، غگیلا، سمگا بیشترین کاهش را داشتند و نمادهای ورنا، وخارزم، سپیدار، وآذر، فنورد بیشترین افزایش را داشتند.

نمادهای پر معامله : خبنیان، برکت، فولاد، کدما، فجهان

پیش بینی بورس فردا سه شنبه 11 آبان ماه 1400

به گزارش سبدگردان هدف، امروز شاهد بازگشایی بازار سرمایه با تقاضا بودیم در پایان ساعات معاملاتی شاخص کل 21 هزار و 112 واحد و شاخص هم وزن 3 هزار و 121 واحد نست به روز معاملاتی قبل رشد کرد. در جریان معاملات امروز بازار سرمایه بیشترین تاثیر مثبت را نمادهای  “فولاد”، “فملی”، “کگل”، “شپنا” و “شبندر” بر شاخص کل داشتند.

دلیل رشد 21 هزار واحدی شاخص کل امروز را می توان زمزمه هایی مبنی بر لغو قیمت گذاری دستوری خودرو و همچنین گفتگوی امیدوارکننده رئیش سازمان بورس امروز در شبکه سوم سیما عنوان کرد.

این مقام مسئول با اشاره به وضعیت بنیادی خوب سهم ها و رسیدن نسبت p/e اکثر سهم ها به 4، نوید روز های سبز بازار سرمایه را به سهامداران داد.

با توجه به تحرکات مثبتی که امروز در بازار سرمایه مشاهده شد، پیش بینی می شود که بازار بورس فردا سه شنبه 11 ابان 1400 نیز مثبت و صعودی باشد.

وزیر صنعت وعده افزایش تولید خودرو داد
جبران‌ کسری‌ بودجه با مولدسازی دارایی و فروش اموال مازاد
افشای “وبوعلی” درباره لغو پیشنهاد افزایش سرمایه 200 درصدی
محسن رضایی: سهامداران صبور باشند آینده بورس بسیار خوب خواهد بود!!

ایمان رئیسی کارشناس بازار سرمایه در خصوص آینده بازار سرمایه گفت: اخبار مثبتی نظیر حذف قیمت گذاری دستوری خودرو و تثبیت نرخ خوراک پتروشیمی‌ها همه اتفاقات خوبی است و درصورتی که به سرانجام برسد می‌تواند ترس و فروش غیرمنطقی در بازار را کاهش دهند و در صورت ادامه دار بودن حمایت ها، فروشندگان در بازار کاهش یافته و جان تازه‌ای به بازار بدهد. همچنین در کل برای فردا بازار متعادلی را شاهد خواهیم بود در سهم‌هایی که امروز صف خرید بود تعادل را شاهد هستیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات​