دولت سیزدهم باید لایحه ای برای ساماندهی بازار و صنعت خودرو ارائه دهد

دولت سیزدهم باید لایحه ای برای ساماندهی بازار و صنعت خودرو ارائه دهد

اله‌ویردی دهقانی (عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس) ضمن اعلام دو عامل برای گرانی خودرو مبنی بر نامتناسب بودن عرضه و تقاضا و ممنوعیت واردات خودرو، اظهار داشت: به نظر می رسد در دولت فعلی نمی توان به ساماندهی بازار خودرو دل بست به این ترتیب دولت سیزدهم باید لایحه‌ای برای ساماندهی بازار و صنعت خودرو به مجلس ارائه دهد.

طرح “عرضه خودرو در بورس کالا” در چه مرحله ای است؟
رونمایی از محصول ارزان قیمت ایران خودرو طی چند ماه آینده/ عرضه به بازار تا دو سال دیگر

دولت جدید لایحه ساماندهی بازار خودرو به مجلس ارائه دهد

اله‌ویردی دهقانی توضیح داد: در نتیجه کمبود عرضه، شرایط را برای سوءاستفاده سوداگران و افزایش قیمت‌ها فراهم کرده است. نبود استراتژی مناسب برای تولید و تامین نیاز بازار باعث شده که سوداگران و خودروسازان ماهی مقصود را صید کنند و سودهای کلانی بدست آورند.

دهقانی ضمن بیان اینکه به نظر می رسد در دولت فعلی نمی توان به ساماندهی بازار خودرو دل بست، بیان داشت: رئیس جمهور منتخب در مناظره های انتخاباتی نسبت به انحصار بازار خودرو اعتراض داشت و معتقد بود علاوه بر حمایت از تولید داخل باید انحصار از بین رود.

وی افزود: دولت سیزدهم باید لایحه‌ای برای ساماندهی بازار و صنعت خودرو به مجلس ارائه دهد و مباحثی مانند تامین نیاز بازار، واردات خودرو، جایگزینی خودروهای فرسوده، رفع آلودگی زیست محیطی، به روز شدن خودروها و استفاده از انرژی پاک را مدنظر قرار دهد. در این شرایط می‌توان صنعت خودرو را ارتقا داد و خودروهای باکیفیت و با قیمت مناسب در اختیار مردم قرار داد و جامعه را از خرید خودروهای بی‌کیفیت و هم قیمت با بهترین خودروهای دنیا نجات داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *