طبق اعلام محمد باغستانی (مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی) طی سال جاری سود سهام 236 شرکت از طریق سامانه سجام به حساب سهامداران واریز شده که طبق آخرین آمار 40 شرکت دیگر هم به منظور پرداخت سود نقدی سهامداران بزودی سجامی میشوند که حال تکمیل مدارک و فرایندهای اجرایی پرداخت توزیع سود از طریق شرکت سپرده گذاری هستند.
تحقق رشد دو برابری توزیع سود از طریق سجام
محمد باغستانی توضیح داد: سال گذشته 123 شرکت سود سهام را از طریق سامانه سجام پرداخت کردند. بیش از 40 شرکت هم در مراحل تکمیل مدارک و فرایندهای اجرایی پرداخت توزیع سود از طریق شرکت سپرده گذاری هستند که در این صورت ، رشد دو برابری توزیع سود از طریق سامانه سجام محقق خواهد شد.
این مقام مسئول ادامه داد: 20 شرکت در صف تکمیل مدارک برای توزیع سود از طریق سجام هستند و حدود 20 شرکت نیز از طریق سامانه جامع اطلاع رسانی ناشران (کدال) آمادگی را برای پرداخت سود از طریق این سامانه اعلام کرده اند.
باغستانی گفت: زیر ساخت های فنی و بانکی برای پرداخت سود تمام شرکت های بورسی و فرابورسی فراهم شده و امید است با تصویب قانون جدید بازار اوراق بهادار در مجلس از سال آینده توزیع سود سهام همه شرکت ها از طریق سجام انجام شود.