امروز یکشنبه 15 فروردین ماه 1400 با عرضه بازگشایی شد و باعث شد که شاخص کل در همان دقایق اولیه بازگشایی به میزان 2 هزار واحد افت کند امروز عرضه در کلیت بازار به چشم می خورد و شاخص با افت 13 هزار و 414 واحدی مواجه شد. در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا به پیش بینی وضعیت بازار بورس فردا دوشنبه 16 فروردین ماه 1400 می پردازیم.
خلاصه بازار بورس امروز :
شاخص کل با توجه به افت 13 هزار و 414 واحدی به 1 میلیون 269 هزار و 534 واحد رسید و شاخص هم وزن با افت یک هزار و 203 واحدی به 439 هزار و 916 واحد رسید.
ارزش بازار: 50,724,411.084B ، ارزش معاملات: 18,069.783B
تعداد معاملات: 195,361 ، حجم معاملات: 1.364Bنمادهای ثزاگرس، وثخوز، شزنگ، ثنام، شپلی بیشترین کاهش را داشتند و نمادهای دروز، غگیلا، شصدف، زگلدشت، سدشت بیشترین افزایش را.
نماد های پر معامله : رافزا، برکت، شستا، اپال، وکبهمن
پیش بینی وضعیت بازار بورس فردا دوشنبه 16 فروردین ماه 1400
بازار بورس امروز پر عرضه آغاز شد اما در جریان معاملات امروز، سه نماد برکت، کمند و پالایش نیز بیش از سایر نمادها مورد توجه سهامداران قرار گرفتند. عده ای از کارشناسان بازار سرمایه بر این باورند که بازار بورس به شدت به تزریق نقدینگی و حمایت نیاز دارد اما از آنجایی که عوامل و اخبار سیاسی همچون زمزمه های توافقات و همچنین انتخابات ریاست جمهوری 1400، بر این بازار تاثیر دارد ترس و هیجان سهامداران مانع از ورود پول هوشمند به این بازار می شود.
- مشاهده آخرین اخبار بازار سرمایه :
- گزارش عملکرد ۱۲ ماهه “های وب” با رشد ۱۶۸ درصدی درآمد آن
- ثبت تراز عملیاتی مثبت ۱۶.۸ هزار میلیاردی “وبملت” در عملکرد ۱۲ ماهه ۹۹
- ارزش بومی سازی ۵۲۴ میلیون دلاری ۱۲ شرکت در گروه فولاد، مس، سنگآهن
تاثیر اخبار سیاسی بر بازار سرمایه ایران، امری طبیعی بوده زیرا ما در کشوری زندگی می کنیم که نرخ ارز وابسته به برخی از تصمیات دولتمردان و مذاکرات می باشد و همین بر قیمت اکثر سهم های موجود در بازار بورس موثر است.
از سوی دیگر پیام الیاس کردی، کارشناس بازار سرمایه معتقد است که این بازار از کمبود نقدینگی رنج می برد و تصمیمات اخیر مسئولین همچون تغییر دامنه نوسان کاری را از پیش نمیبرد. که خوشبختانه زمزمه هایی از بازگشت دامنه نوسان به حالت قبل به گوش می رسد.
نمی توان بطور قطعی گفت که بازار بورس فردا، دوشنبه 16 فروردین ماه 1400 صعودی و یا نزولی خواهد بود اما با توجه به اینکه بازار سهام کانال 1 میلیون و 300 هزار واحدی خود را از دست داده می توان گفت که شرایط کمی نگران کننده شده و فقط کنترل هیجان سهامداران و صبوری آنها می تواند تا حدودی آرامش را به بازار بازگرداند.