جزئیات واریز سودهای رسوبی شرکت های بورسی و فرابورسی تا نیمه آبان ماه 1401 اعلام شد که طبق آن از ابتدای سال تاکنون سود 204 شرکت حاضر در بورس تهران 4 هزار و 500 میلیارد تومان از سودهای رسوبی خود را به حساب 21 میلیون سهامدار واریز کرده اند. به گفته رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار پیگیری های سازمان تا واریز آخرین مبلغ سودها ادامه خواهد داشت.
آخرین وضعیت واریز سودهای رسوبی شرکت های بورسی
به گزارش سبدگردان هدف از بازار سرمایه ایران، شرکت ایران خودرو دیزل با واریز مبلغ ۹۰۶میلیارد تومان بیشترین واریزی را در میان ۲۰۴ شرکت بورسی داشته و شرکت سپیدماکیان با واریز سود رسوبی به حساب ۲میلیون ۷۳۹هزار سهامدار، جایگاه اول را در واریزی به بیشترین تعداد سهامدار را به خود اختصاص داده است.
میدکو، شستا، پارسیان، شپنا، پارس و وغدیر از جمله شرکتهای بزرگی هستند که تاکنون مطالبات رسوبی سهامداران را پرداخت نکردهاند.
همچنین به گزارش شرکت سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات) از ابتدای سال تا ۱۰ آبان ۱۴۰۱، ۲۹۰ شرکت بورسی، ۴۴هزار میلیارد تومان سود نقدی مصوب مجامع خود را از طریق سامانه سجام به بیش از ۳۸میلیون سهامدار پرداخت کردهاند، که این نشان از شتاب در روند پرداخت سود نقدی از طریق سجام دارد.
