سهام عدالت متوفیان چقدر است و کی واریز میشود؟

سهام عدالت متوفیان چقدر است و کی واریز میشود؟-min

به گفته ی مسئولات اگر وراث تا 17 اسفندماه 1402 فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان را انجام دهند و وشماره شبای معتبر بانکی داشته باشند، سود سهام عدالت متوفیان همزمان با مرحله دوم سود سهام عدالت یعنی در تاریخ 25 اسفندما به حساب ورثه ی آنها واریز می شود. برای اطلاع از سامانه وراث سهام عدالت، مهلت سهام عدالت متوفیان، دفاتر پیشخوان دولت سهام عدالت متوفیان و واینکه سهام عدالت متوفیان چقدر است و کی واریز میشود با ما همراه باشید.

فرآیند انتقال سهام عدالت متوفی، مبلغ و زمان واریز سود سهام عدالت

به گزارش سبدگردان هدف ۱۵ آبان سال جاری (1402)  بود که سرانجام از سامانه انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث پس از کش و قوش‌ های فراوان رونمایی شد.

مهلت سهام عدالت متوفیان

حال اخبار جدید حاکی از آن است که اگر فرآیند تقسیم سود سهام عدالت وراث حداکثر تا 17 اسفندماه به پایان برسد سود سهام عدالت امسال و سال های گذشته همزمان با واریز مرحله دوم سود سهام عدالت یعنی در تاریخ 25 اسفندماه به حساب وراث واریز خواهد شد.

سامانه وراث سهام عدالت

محمود حسنلو گفت: فرآیند تقسیم ارث متوفیان سهام عدالت بین وراث از طریق سامانه «میراث» در شرکت سپرده‌گذاری مرکزی انجام خواهد شد.

لازم به ذکر است؛ با راه‌اندازی سامانه «میراث» در ۱۵ آبان ماه سال جاری از سوی شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه که با حضور مجید عشقی، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار در حاشیه نمایشگاه کیش اینوکس رونمایی شد، انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث تسهیل شد.

سهام عدالت متوفیان چقدر است؟ کی به حساب ورثه واریز می شود؟

به گفته وزیر اقتصاد سود سهام عدالت که قرار است ۲۵ اسفند واریز شود حدود ۳۰ درصد کمتر از مبلغ پرداختی در آذر ماه است. سود سهام عدالت متوفیان هم مانند سود سهام دارندگان سهام عدالت است که می توان آن را در تاریخ 25 اسفند گرفت.

از این رو اگر ورثه مراحل انتقال سهام عدالت را تا قبل از 17 اسفندماه 1402 انجام دهند سود سهام عدالت متوفی مانند دیگر افراد در تاریخ 25 اسفند زمانی که مرحله دوم سود سهام عدالت واریز می شود به حساب ورثه واریز می شود.

از این رو با توجه به اینکه در آذرماه سال جاری سود مرحله اول سهام عدالت برای دارنگان برگه سهام عدالت 500 هزار تومانی، 750 هزار تومان بود با کسر 30 درصد از این مبلغ یعنی مبلغ 225 هزار تومان از سود کم شده و مبلغ 525 هزار تومان به صورت حدودی به حساب فرد دارنده ی سهام عدالت 500 هزار تومانی واریز می شود.

سید احسان خاندوزی در حاشیه رونمایی از سامانه مدیریت ریسک فساد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سود سهام عدالت طبق قرار ٢۵ اسفند ۱۴۰۲ واریز می‌شود که مبلغ آن٣٠ درصد کمتر از رقمی است که پاییز امسال برای سهامداران واریز شد.

دفاتر پیشخوان دولت سهام عدالت متوفیان

او اظهار کرد: انتقال سهام توسط یکی از وراث یا نماینده آنها که در سجام احراز هویت شده، از طریق مراجعه به یکی از شعب سراسر کارگزاری‌های بورسی یا یکی از شعب بانک‌های ملی، تجارت، پارسیان و ملت انجام می‌شود.

حالا وراث متوفیان دارای سهام عدالت می‌توانند با چند گام اقدامات انتقال سهام را انجام دهند بر این اساس یکی از وراث که حتما باید سجامی شده باشد در ابتدا باید به درگاه یکپارچه ذی‌نفعان بازار سرمایه به آدرس «ddn.csdiran.ir» وارد شود و در گام بعدی با ورود به بخش «امور سهام عدالت متوفی» و با وارد کردن کدملی و تاریخ تولد متوفی در بخش «استعلام نوبت تشکیل پرونده» نسبت به زمان فرارسیدن تشکیل پرونده و نوع دارایی متوفی آگاهی لازم را کسب کرده، پس از آن در صورت تایید زمان تشکیل پرونده می‌تواند به هر یک از دفاتر کارگزاری و بانک‌های منتخب مراجعه کند و در پایان نیز پس از تشکیل پرونده در یکی از دفاتر، امکان پیگیری پرونده از طریق بخش «استعلام وضعیت پرونده» در درگاه یکپارچه برای تمامی وراث، قابل مشاهده خواهد بود.

برای مطالعه بیشتر:

رقم واریزی مرحله دوم سود سهام عدالت ۳۰ تا ۴۰ درصد کمتر از مرحله اول است+ جزئیات

نحوه دریافت سود سهام عدالت متوفیان/ تمدید فرصت دریافت سود سهام عدالت متوفیان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات​