تازه ترین اعلام ها حاکی از عرضه 486 دستگاه فیدلیتی 7 نفره شامل 243 دستگاه سفید و 243 دستگاه مشکی،214 دستگاه دیگنیتی و 106 دستگاه دیگنیتی پرستیژ به ترتیب در روزهای 21، 22 و 23 آذر ماه 1401 در بورس کالا می باشد. اما شرایط خرید چیست و مهلت ثبت سفارش خرید این خودروها چه زمانی می باشد؟
چه تعداد فیدلیتی و دیگنیتی عرضه می شود؟
به گزارش سبدگردان هدف، 486 دستگاه فیدلیتی 7 نفره شامل 243 دستگاه سفید و 243 دستگاه مشکی21 آذر ماه، 214 دستگاه دیگنیتی 22 آذر ماه و 106 دستگاه دیگنیتی پرستیژ نیز روز چهارشنبه 23 آذر ماه بر روی تابلو معاملات بورس کالا می روند.
مهلت ثبت سفارش خرید فیدلیتی و دیگنیتی در بورس کالا
- – مهلت ثبت سفارش خرید فیدلیتی: ساعت 17 روز یکشنبه 20 آذر/ عرضه روز دوشنبه
- – مهلت ثبت سفارش خرید دیگنیتی: ساعت 17 روز دوشنبه 21 آذر/ عرضه روز سه شنبه
- – مهلت ثبت سفارش خرید دیگنیتی پرستیژ: ساعت 17 روز سه شنبه 23 آذر/ عرضه روز چهارشنبه
قیمت پایه فیدلیتی و دیگنیتی
- قیمت پایه فیدلیتی 7 نفره 772 میلیون تومان
- قیمت پایه دیگنیتی ۸۲۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
- قیمت پایه دیگنیتی پرسیژ نیز 996 میلیون و 500 هزار تومان
شرایط خرید
- – میزان پیش دریافت خرید برای تمامی خودروها ۲۵ درصد است
- – افرادی که در عرضه های قبلی موفق به خرید خودرو سواری شده اند امکان ثبت سفارش نخواهند داشت
- – هر کد بورسی صرفا مجاز به ثبت سفارش روی یک کد عرضه از مجموع عرضه های روز انجام معامله می باشد
هزینه های جانبی چقدر است؟
خریداران ملزم به واریز وجه مالیات بر ارزش افزوده و سایر هزینه ها همزمان با تسویه اصل مبلغ به شماره حساب اعلامی به نام بهمن موتور هستند.
هزینه ها برای تمامی خودروها شامل ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده و سایر هزینه ها مربوط به مالیات و عوارض شماره گذاری، هوشمندسازی کارت خودرو، هزینه خدمات پست، تولید پلاک و شماره گذاری و بیمه شخص ثالث است که درخصوص خودرو فیدلیتی ۷ نفره این عدد ۱۷۳ میلیون و ۹۱۹ هزار و ۲۷ ریال است و برای دیگنیتی ۳۹۴ میلیون و ۴۱۹ هزار و ۲۷ ریال و برای دیگنیتی پرستیژ ۳۳۹ میلیون و ۸۳۹ هزار و ۲۷ ریال است. همه هزینه های فوق صرفا باید توسط شخص خریدار و از حساب بانکی شخص خریدار به حساب بهمن موتور واریز شود.
مطالعه بیشتر: نتیجه عرضه امروز کامیون در بورس کالا