با افزایش سرمایه 100 درصدی “ولپارس” از محل مطالبات و آورده موافقت نشد

با افزایش سرمایه 100 درصدی "ولپارس" از محل مطالبات و آورده موافقت نشد

در جریان معاملات بورس امروز سه شنبه 30 شهریور ماه، شرکت لیزینگ پارسیان در حالی با توقف و بازگشایی نماد برای فردا همراه شد که اقدام به افشای اطلاعات با اهمیت کرد و از عدم موافقت بانک مرکزی با افزایش سرمایه 100 درصدی از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی و آغاز اقدامات جهت رفع مشکل خبر داد.

عدم موافقت بانک مرکزی با افزایش سرمایه 100 درصدی لیزینگ پارسیان

“ولپارس” پیرو اطلاعیه دوم‌ خرداد با موضوع درخواست افزایش سرمایه از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی اعلام کرد: بانک مرکزی به عنوان نهاد نظارتی با افزایش سرمایه از محل منابع اعلامی موافقت نکرد. شرکت جهت رفع مشکل، اقدامات مقتضی را آغاز کرده که در صورت رفع آن مراتب به اطلاع سهامداران خواهد رسید.

لیزینگ پارسیان پیشنهاد افزایش سرمایه 100 درصدی از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی داده بود تا برای اصلاح ساختار سرمایه و توسعه عملیات واسپاری، سرمایه فعلی را از 200 به 400 میلیارد تومان برساند.

اخبار امروز:

پیشنهاد افزایش سرمایه ۱۴۰ درصدی “وسرمد” از دو محل
“وهامون” پیشنهاد افزایش سرمایه ۶۷ درصدی از یک محل داد
تصویب افزایش سرمایه ۱۱۳ درصدی “شرنگی” از محل سود انباشته
صدور مجوز افزایش سرمایه ۱۲۷ درصدی “شتران” از دو محل سود و اندوخته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات​