پیشنهاد افزایش سرمایه 100 و 60 درصدی دو شرکت مدیریت سرمایه گذاری کوثر بهمن و پلاسکو کار سایپا از محل سود انباشته و تجدید ارزیابی دارایی ها از سوی سازمان بورس مود بررسی قرار گرفت و انجام آن بلامانع اعلام شد. به این ترتیب “وکبهمن، پلاسک” با دریافت مجوز افزایش سرمایه آماده برگزاری مجمع عمومی فوق العاده شدند.
بیشتر بخوانید:
افزایش سرمایه از محل سود انباشته چگونه است؟
افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی های شرکت چیست؟
مدیریت سرمایه گذاری کوثر بهمن و پلاسکو کار سایپا مجوز افزایش سرمایه گرفتند
دو شرکت مدیریت سرمایه گذاری کوثر بهمن و پلاسکو کار سایپا مجوز افزایش سرمایه 100 و 60 درصدی از سازمان بورس گرفتند.
به این ترتیب “وکبهمن” با تامین مالی از محل سود انباشته، سرمایه فعلی را از 250 به 500 میلیارد تومان می رساند تا قادر به اصلاح ساختار مالی و جلوگیری از خروج وجه نقد شود.
“پلاسک” نیز با تامین مالی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها و به منظور اصلاح ساختار مالی، سرمایه فعلی را از 91.3 به 146 میلیارد تومان می رساند.