شرکت کیا الکترود شرق با نماد “کیا” جزو شرکت های کوچک و متوسط فرابورس، با انتشار صورت های مالی حسابرسی شده سال مالی منتهی به 31 شهریور 99، از تحقق سود 307 ریالی برای هر سهم خبر داد. “کیا” به دنبال اهداف آتی خود در خصوص افزایش فروش جذب پروژه های بزرگ جهت مصرف محصولات و صادرات کالا به آسیای میانه می باشد، سود عملیاتی و سود خالص محقق شده در این دوره را به ترتیب ۶۶میلیارد و ۸۵۰ میلیون ریال و ۴۹میلیارد و ۵۷۷میلیون ریال اعلام کرد.
“کیا” برای هر سهم 307 ریال سود ساخت
کیا الکترود شرق که در سال مالی منتهی به شهریور 99، 307 ریال سود به ازای هر سهم ساخته است، ضمن انتشار این خبر همچنین اعلام کرد: با توجه به اینکه مواد اولیه اصلی تولید شرکت مفتول است ، شرکت کیا الکترود در نظر دارد نسبت به تولید مواد اولیه آهنی اقدام و فرآیند تولید مفتول را به پیمانکاران تولید فولاد واگذار کند.
لازم به ذکر است که “کیا” در نظر دارد مبلغ عمده را از محل افزایش سرمایه و تسهیلات تامین کند.
همچنین طبق اعلام “کیا” مهمترین برنامه شرکت در سال مالی آتی اجرای طرح تولید آهن اسفنجی می باشد و علاوه بر این تولید مواد اولیه مهم از جمله مفتول و همچنین خرید مواد اولیه وارداتی بدون واسطه از خارج کشور از مهمترین اقدامات سال آتی خواهد بود.
بیشتر بخوانید: