سود نقدی پدیده شیمی قرن 230 تومان اعلام شد

سود نقدی پدیده شیمی قرن 230 تومان اعلام شد

پدیده شیمی قرن که در تاریخ 30 بهمن سال گذشته عرضه اولیه شد، اولین مجمع سالانه‌اش امروز صبح 30 تیر 99 در هتل هما با حضور 76.4 درصد سهامداران برگزار و طی آن مقرر شد 230 تومان سود نقدی برای هر سهم توزیع شود.

بیشتر بخوانید: در مجمع عمومی سالیانه نمادهای شاخص ساز شرکت کنیم یا نه؟

سود مجمع قرن 230 تومان اعلام شد

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس:

اولین مجمع سالانه شرکت پدیده شیمی قرن بعد از عرضه اولیه 30 بهمن سال گذشته ، صبح امروز دوشنبه با حضور 76.4 درصد سهامداران در هتل هما برگزار شد.

در این مجمع پس از قرائت گزارش عملکرد هیات مدیره مربوط به سال مالی منتهی به اسفند 98 و نظر حسابرس و بازرس قانونی شرکت، صورت های مالی تصویب و به پیشنهاد هیات مدیره مقرر شد از 2529 ریال سود محقق شده هر سهم، 2300 ریال معادل 91 درصد سود نقدی قرن توزیع شود.

سود تقسیمی قرن کی پرداخت می شود؟

سود سهام سهامداران حقیقی دارای یک تا پنج هزار سهم از 15 مرداد، 5 هزار و یک تا 50 هزار سهم از 15 شهریور و از 50 هزار و یک سهم به بالا از 15 مهر قابل پرداخت است. کلیه سهامداران حقوقی نیز از 15 آبان ماه می‌توانند برای دریافت سود اقدام کنند که نحوه دریافت سود مجمع قرن و بانک عامل اطلاع رسانی خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات​