شرکت لیزینگ ایران 10 شهریور ماه با دستور جلسه تصمیم گیری درخصوص افزایش سرمایه، مجمع عمومی فوق العاده برگزار کرد و افزایش سرمایه 567 درصدی از محل آورده نقدی با سلب حق تقدم از سهامداران فعلی را به تصویب رساند اما با گذشت بیش از سه ماه از برگزاری مجمع فوق العاده و عدم اخذ مجوز انتشار پذیره نویسی، حالا طی اطلاعیه ای از تمدید مجدد مهلت استفاده از مجوز افزایش سرمایه 567 درصدی تا 19 دی خبر داد.
شرکت لیزینگ ایران از تمدید مهلت استفاده از مجوز افزایش سرمایه خبر داد
در اطلاعیه منتشر شده “ولیز” در سامانه کدال آمده است: بازگشت به نامه 13 آذر شرکت مبنی بر درخواست تمدید مهلت استفاده از مجوز افزایش سرمایه به استناد ماده 6 دستورالعمل اجرایی افزایش سرمایه شرکت های پذیرفته شده در بورس تهران و فرابورس از طریق صرف سهام با سلب حق تقدم با توجه به دلایل ارائه شده، مهلت استفاده از مجوز افزایش سرمایه شرکت به مدت 30 روز و تا 19 دی تمدید میشود.
مجامع سال 98 و 99 و 1400 مجوز ثبت از بانک مرکزی دریافت کرده و اکنون درحال پیگیری مراحل اداری جهت ثبت صورت جلسات ذکر شده در اداره ثبت شرکت ها است . بلافاصله پس از ثبت صورت جلسات ، مجوز پذیره نویسی از اداره ثبت شرکت ها اخذ می شود.
“ولیز” طی این افزایش سرمایه، سرمایه فعلی را از 60 به 400 میلیارد تومان می رساند.
بیشتر بخوانید:
تمدید مجدد مهلت استفاده مجوز افزایش سرمایه ۵۶۷ درصدی “ولیز”
افشای “ولیز” درباره اعمال افزایش سرمایه ۵۶۷ درصدی