شرکت پاکسان که با نماد “شپاکسا” و سرمایه اسمی 108 میلیارد تومانی در بازار اول معاملات بورس حضور دارد، طی اطلاعیه ای جدید در سامانه کدال درخصوص برنامه افزایش سرمایه اقدام به شفاف سازی کرد و از خروج دستور کار برنامه افزایش سرمایه 298 درصدی و جایگزینی تامین مالی 950 درصدی از دو محل تجدید ارزیابی و سود انباشته خبر داد.
شفافسازی “شپاکسا” درباره افزایش سرمایه 950 درصدی از دو محل
“شپاکسا” پیرو گزارش منتشره درخصوص افزایش سرمایه اعلام کرد: به منظور تنویر افکار سهامداران درخصوص طرح افزایش سرمایه از محل مازاد تجدید ارزیابی (صرفا زمین) به منظور اصلاح ساختار مالی و از محل سود انباشته به منظور اجرای طرح افزایش ظرفیت خط تولید صابون جمعا معادل ۹۵۰ درصد سرمایه، پس از اخذ تایید حسابرس در مهلت مقرر در ۱۵ دی ماه جهت بررسی و اخذ تایید سازمان بورس ارسال شده است.
لذا طرح افزایش سرمایه قبلی که پیشنهاد از محل سود انباشته و سلب حق تقدم جمعا به میزان ۲۹۸ درصد بود از دستور کار خارج و طرح جدید با ۹۵۰ درصد به شرح فوق جایگزین شد.
شفافسازی “شپاکسا” درباره افزایش سرمایه از سود انباشته و تجدید ارزیابی