تصمیم هیئت مدیره “بپاس” به انجام افزایش سرمایه تفویض شده

تصمیم هیئت مدیره "بپاس" به انجام افزایش سرمایه تفویض شده

شرکت بیمه پاسارگاد پیرو تصمیمات مجمع فوق العاده 16 شهریور سال گذشته مبنی بر تصویب افزایش سرمایه از 510.3 میلیارد تومان به 2.04 هزار میلیارد تومان، اطلاعیه ای منتشر کرد و از تصمیم هیئت مدیره به انجام مرحله دوم افزایش سرمایه به میزان 100 درصد از دو محل سود انباشته و سایر اندوخته ها خبر داد.

انجام مرحله دوم افزایش سرمایه بیمه پاسارگاد به میزان 100 درصد

“بپاس” از تصمیم هیئت مدیره به انجام افزایش سرمایه تفویض شده در مجمع فوق العاده خبر داد.

اطلاعیه کدال:

«پیرو تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده مورخ 1399/06/16 مبنی بر تصویب افزایش سرمایه از مبلغ 5,103,000,000,000 ریال به مبلغ 20,412,000,000,000 ریال از محل سود انباشته ،سایر اندوخته ها به منظور حفظ نسبت توانگري مطلوب شرکت و به تبع آن حفظ مجوز قبولي اتکايي ، هیئت مدیره در نظر دارد نسبت به انجام مرحله دوم افزایش سرمایه از مبلغ 10,206,000,000,000 ریال به مبلغ 20,412,000,000,000 ریال از محل سود انباشته ،سایر اندوخته ها به منظور حفظ نسبت توانگري مطلوب شرکت و به تبع آن حفظ مجوز قبولي اتکايي اقدام نماید.»

لازم به ذکر است که انجام افزایش سرمایه مذکور منوط به موافقت سازمان بورس و تصویب هیئت مدیره می باشد که در اینخصوص اطلاع رسانی خواهد شد.

اخبار امروز:

برنامه افزایش سرمایه ۱۱۰ درصدی “امید” از محل مطالبات و آورده
توقف “وساپا” با اعلام واگذاری ملک الهیه به سایپا با قیمت ۶۰۰ میلارد تومان
مصوبه جدید دولت برای “اخابر” + لایحه بازپس گیری کانال، داکت و حوضچه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات​