پیش بینی بازار بورس امروز – سه شنبه دوم شهریور ماه

پیش بینی بازار بورس امروز - سه شنبه دوم شهریور ماه

در جریان معاملات بورس دیروز شاخص کل با نوسان منفی به مثبت همراه شد و در نهایت ضمن جبران افت چند هزار واحدی با بیشترین تاثیر مثبت سه نماد “اخابر، پترول، شپدیس” به رنگ سبز درآمد و در محدوده یک میلیون و ۵۱۵ هزار واحد قرار گرفت. اما شاخص هم وزن عملکرد بهتری داشت و با تاثیرپذیری یکسان از کلیه بازار، ۴۱۰۰ واحد صعود کرد و به سطح ۴۴۰ هزار واحد رسید. حال روند معاملات بورس امروز سه شنبه دوم شهریور ماه چگونه خواهد بود؟

پیش بینی بازار سهام – سه شنبه 1400/06/02

دانش کاظمی، کارشناس بازار سهام می‌گوید: شاخص در مهر یا آبان به نظر می‌رسد به یک میلیون و ۸۰۰ هزار واحد برسد. اگر به این محدوده دست پیدا کند تا پایان سال شاخص دو میلیون واحدی را هم خواهیم دید.

کاظمی درباره سرمایه‌گذاری در بازارهای مالی گفت: پیشنهاد من همیشه برای سرمایه‌‎گذاری بازار سهام است. اما به شرط آنکه افراد به دور از هیجان باشند و تامل و تحمل را چاشنی معاملات خود کنند. به طور کلی پیشنهاد می‌کنم افراد سبدی از دارایی‌ها داشته باشند و اگر از ابزارهای غیر مستقیم بازار می‌خواهند استفاده کنند، صندوق‌های سرمایه‌گذاری(سهامی و ثابت) گزینه‌های خوبی برای ورود به بازار سهام هستند.

این کارشناس بازار درباره برخی از گروه‌های کم ریسک بازار هم گفت: گروه‌های ارتباطاتی و مخابراتی از جو کلی بازار در این ماه‌ها دور و جدا ماندند؛ شاید بتوان انتظار داشت این دو گروه رشد و بازدهی داشته باشند. وی در این باره افزود:با توجه به نرخ ارز در کشور، شرکت‌های صادرات محور می‌توانند اقبال بیشتری را در بازار داشته باشند.

جهت کسب اطلاعات و جزئیات بیشتر از روند احتمالی بازار امروز، گزارش زیر را بخوانید.

پیش بینی وضعیت بورس فردا سه شنبه ۲ شهریور ۱۴۰۰

چند سیگنال مهم برای بازار بورس امروز

_با مصوبه هیأت مدیره انجمن تایر، قیمت تایرهای تولیدی در کشور از امروز ۱۵ درصد افزایش یافت. سخنگوی انجمن تولیدکنندگان تایر گفت: با توجه به افزایش قیمت مواد اولیه تولید تایر، پیشنهاد رشد ۱۵ درصدی قیمت تایر پیگیری شد و در نهایت با هماهنگی سازمان حمایت، مقرر شد این میزان افزایش قیمت برای تایرهای تولیدی در کشور اعمال شود.

_ شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات) با انتشار اطلاعیه‌ای از امکان لغو فروش سهام عدالت تا پایان هفته خبر داد.

_ مدیرعامل بانک مسکن گفت: براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته شرکت‌های زیرمجموعه بانک مسکن از طریق بورس با اوراق موازی سلف فروش متری مسکن را اجرایی می‌کنند.

_ اونس جهانی در بازار روز گذشته با کمی افزایش همراه بود و به ۱۷۸۸ دلار رسید. قیمت طلا  ۱۸ عیار  هم در بازار ایران یک میلیون و ۱۵۴ هزار تومان معامله شد.

_ نرخ تورم سالانه مرداد ماه ١۴٠٠ برای خانوارهای کشور به ۴۵,٢ درصد رسیده که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل، ١.٠ واحد درصد افزایش نشان می‌دهد.

_ صرافی ملی روز گذشته قیمت دلار را با ۱۳۰ تومان افزایش ۲۶ هزار و ۳۳۰ تومان برای خرید و ۲۶ هزار و ۸۶۲ تومان برای خرید اعلام کرد.

_ در جریان معاملات روز گذشته بازار رمزارزها، بیت‌کوین وارد کانال ۵۰ هزار دلاری شد تا به بالاترین سطح سه ماه اخیر خود برسد.

منبع: تجارت نیوز

Tags :
Share This :