محمدمهدی مفتح (سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه) براین باور است که زندگی اقتصادی مردم سخت میگذرد و دیگر چاره ای به جز حذف دلار ترجیحی 4200 تومانی باقی نمانده است که فرماندهی این کار با دولت است.
حذف دلار ترجیحی و احتمال پرداخت یارانه ۳۰۰ هزارتومانی با تجمیع دیگر یارانهها
سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه از لزوم حذف دلار 4200 تومانی خبر داد
در پی اعلام اخیر ابراهیم رئیسی مبنی بر حذف تدریجی و بدون شوک دلار 4200 تومانی، سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه اظهار داشت: وضعیت اقتصادی به گونهای است که جز در موارد ضروری، چارهای به جز حذف دلار ۴۲۰۰ تومانی باقی نمانده است.
این مقام مسئول توضیح داد: زندگی اقتصادی مردم سخت میگذرد و باید فکری کرد و فرماندهی این کار با دولت است. اقتصاد در مسیر درستی حرکت نمیکند و باید به اصول علمی اقتصاد توجه و برای اصلاح، اقدام کرد . بنابراین دولت باید با شروع صرفهجویی از افزایش حقوقها جلوگیری کند.
طبق اعلام ایشان، دولت روحانی اعتقادی به برنامه نداشت و دنبال پروژهای کار کردن بود. افراد پردرآمد هم هنوز یارانه میگیرند.