رشد 119 درصدی درآمد 5 ماهه “ذوب” با کسب 13 هزار میلیارد تومان

رشد 119 درصدی درآمد 5 ماهه "ذوب" با کسب 13 هزار میلیارد تومان

شرکت ذوب آهن اصفهان که با نماد “ذوب” و سرمایه 6.1 هزار میلیارد تومانی در بازار دوم معاملات فرابورس حضور دارد، اقدام به انتشار گزارش فعالیت مرداد و 5 ماهه سال مالی منتهی به اسفند 1400 کرد که براساس آن با کسب بیش از 13 هزار میلیارد تومان موفق به رشد 119 درصدی درآمد نسبت به مدت مشابه سال مالی قبل شده است.

مطالعه بیشتر:

درآمد چهار ماهه “ذوب” ۱۱۷ درصد رشد داشت
دستاورد جدید “ذوب”/ تولید ریل ۵۴E1 برای بهره برداری در مترو تهران

ذوب آهن گزارش فعالیت مرداد و 5 ماهه منتشر کرد

“ذوب” در مرداد ماه بیش از 2.8 هزار میلیارد تومان درآمد کسب کرد که از فروش داخلی تیرآهن، میلگرد، کلاف، فراورده های جانبی، شمش کالایی، ریل، سایر محصولات و فروش صادراتی تیرآهن، میلگرد، کلاف، فراورده های جانبی، شمش کالایی و سایر محصولات حاصل شد.

در عملکرد 5 ماهه نیز بیش از 13 هزار میلیارد تومان درآمد محقق کرد و در مقایسه با دوره مشابه سال مالی قبل رشد 119 درصدی را رقم زد. همچنین میزان تولید چدن مذاب کوره بلند ھا و شمش آماده طی مرداد ماه 211.2 و 179.8 هزار تن و طی پنج ماهه برابر با 1.1 میلیون و 951.9 هزار تن است.

گزارش فعالیت مرداد و 5 ماهه ذوب آهن

صورت مالی ذوب

Tags :
Share This :