شایعه داغ دیروز بازار سهام (راه اندازی بازار برتر بورس) تکذیب شد!

راه‌اندازی بازار برتر تکذیب شد

راه‌اندازی بازار برتر از ابتدای مرداد، شایعه‌ی داغی بود که دیروز (سه‌شنبه 24 تیر) در فضای معاملاتی بازار سهام کشور به گوش می‌رسید، به طوری که تحلیلگران انتظار داشتند این شایعه معاملات بورس تهران را تحت تاثیر قرار دهد. از طرفی برخی از فعالان بازار سرمایه معتقدند که دامنه نوسان 10 درصدی بازار برتر، دلیل محکمی برای شروع به‌کار این بازار می تواند باشد. اما این در حالی است که علی صحرایی، مدیرعامل بورس اوراق بهادار تهران ضمن تکذیب شایعه راه‌اندازی بازار برتر اظهار داشت: بورس تهران به عنوان مسئول اجرای بازار برتر چنین برنامه‌ای را در دستور کار خود ندارد و تصمیمی در این خصوص اتخاذ نشده است و در بورس تهران به هیچ عنوان موضوعیت ندارد.

شایعه تشکیل بازار برتر بورس تکذیب شد

مطالعه بیشتر:  ۱۷ توصیه قبل از خرید و فروش سهام در بازار پرتلاطم بورس

علی صحرایی، مدیر عامل بورس اوراق بهادار تهران به «دنیای بورس» گفت: بورس تهران به‌عنوان مسوول اجرای بازار برتر چنین برنامه‌ای را در دستور کار ندارد. او با تکذیب شایعات راه‌اندازی بازار برتر اعلام کرد: تصمیمی برای اجرایی شدن بازار برتر از اول مرداد ماه اتخاذ نشده است و این مهم در بورس تهران به هیچ‌عنوان موضوعیت نخواهد داشت.

علی صحرایی در باره زمان دقیق راه‌اندازی بازار برتر نیز تاکید کرد:‌ راه‌اندازی این بازار به کارشناسی بیشتری نیاز دارد و احتمالا در کوتاه‌مدت شاهد راه‌اندازی این بازار نباشیم. با این حال زمان مشخصی برای راه‌اندازی نمی‌توان اعلام کرد. او اعلام کرد:‌ بازار برتر به معنی افزایش دامنه نوسان است و بورس تهران افزایش دامنه را در دستور کار خود ندارد.

منبع: دنیای اقتصاد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات​
icon
ارتباط با کارشناسان