افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان + وام 5 میلیون تومانی بدون ضامن

افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان و برخورداری از تسهیلات 5 میلیون تومانی بدون ضامن

طبق گفته وزیر رفاه، متناسب سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی یکی از مهم ترین اقدامات آنها در ماه های اخیر بوده که متناسب سازی حقوق 3 و نیم میلیون نفر از بازنشستگان تامین اجتماعی در مرداد ماه انجام شده است، همچنین با توجه به اقداماتی که برای متناسب سازی حقوق بازنشستگان کشوری در حال انجام است، قرار بر این شده که در مجموع 90 درصد حقوق بازنشستگان افزایش یابد، همچنین وی با اشاره به تسهیلات قرض الحسنه بازنشستگان تامین اجتماعی گفت: با افزایش اعتبار، سقف تسهیلات برای بازنشستگان به 5 میلیون تومان رسیده که آنها میتوانند بدون ضامن از این تسهیلات استفاده کنند.

افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان (تامین اجتماعی و کشوری) بعد از متناسب سازی

همچنین بخوانید: اعلام جزئیات کامل همسان سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی

به گزارش دنیای اقتصاد: 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مصاحبه با رادیو گفت‌وگو با اشاره به اینکه سازمان تامین اجتماعی اقدامات موثری در خصوص ارائه خدمات به بیماران کرونایی انجام داده است، افزود: ۴۰ هزار نفر از بیماران کرونایی در مراکز درمانی تامین اجتماعی که حدود ۸۰ بیمارستان است، بستری شده که ۹۰ درصد آنها خوشبختانه به سلامت از این مراکز خارج شدند. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: در تولید داروهای مورد نیاز بیماران کرونایی قدم‌های موثری برداشته شد و همچنین مراکز مختلف ما، شهدایی را تقدیم کردند.

شریعتمداری، مهم‌ترین اقدام ماه‌های گذشته را متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی دانست و گفت: ۵/ ۳ میلیون نفر از بازنشستگان تامین اجتماعی مشمول متناسب‌سازی حقوق شده‌اند که در مردادماه با اعتبار ۳۲ هزار میلیارد تومان متناسب‌سازی انجام شد؛ البته نیمی از این اعتبار در سال جاری هزینه خواهد شد.

وی تاکید کرد: مشابه این اقدام نیز برای بازنشستگان کشوری در حال انجام است که آنها نیز بتوانند از افزایش حقوق برخوردار شوند. در مجموع حدود ۹۰ درصد حقوق بازنشستگان از این طریق افزایش خواهد داشت. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: در تعیین دستمزد کارگران نیز با تمام مشکلات کارفرمایان و محدودیت‌های بازار، تلاش شد حقوق بازنشستگان متناسب با تورم افزایش پیدا کند.

تسهیلات 5 میلیون تومانی بدون ضامن برای بازنشستگان تامین اجتماعی

به گفته وی، آخرین اقدامی که انجام شد نیز افزایش ۳۰۰ هزار تومانی حق مسکن کارگران بود که در دولت به تصویب رسید و اجرایی می‌شود. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به تسهیلات قرض‌الحسنه بازنشستگان تامین اجتماعی نیز اشاره کرد و گفت: در حال حاضر با افزایش اعتبار، سقف تسهیلات آنها به ۵ میلیون تومان رسیده که می‌توانند بدون ضامن از آن برخوردار شوند. همچنین باشگاه مشتریان هم در تامین اجتماعی و هم صندوق کشوری ایجاد شد که بازنشستگان می‌توانند از خدمات فروشگاهی بیشتری برخوردار شوند. شریعتمداری بیان کرد: در حوزه فنی و حرفه‌ای نیز تلاش شد کارها به آموزشگاه‌های آزاد  بخش خصوصی واگذار شود.

بیشتر بخوانید: مدیر عامل صندوق بازنشستگی از اجرای چند طرح معیشتی بازنشستگان خبر داد

Tags :
Share This :