مجمع سالانه شستا یک ماه زودتر و در اواخر شهریورماه برگزار می شود

مجمع سالانه شستا یک ماه زودتر در اواخر شهریورماه برگزار می شود

مجمع سالانه شستا برای تصویب صورت‌های مالی ۱۲ ماهه منتهی به ۳۱ خرداد سال جاری یک ماه زودتر برگزار می شود. جلال بهارستان معاون برنامه‌ریزی و توسعه شستا ضمن اعلام گزارش مقبول حسابرسی شده ۱۴۲ شرکت زیرمجموعه، از برگزاری یک ماه زودتر مجمع این هلدینگ در اواخر شهریورماه خبر داد.

مطالعه بیشتر: کخاک، شاملا، شلعاب، البرز برای افزایش سرمایه به مجمع می روند + زمان مجمع ۴ شرکت

برگزاری مجمع سالانه شستا در اواخر شهریور

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس:

جلال بهارستان با بیان این‌که مجامع سالانه شستا معمولا” یک‌ هفته زودتر از مهلت قانونی برگزار شده، گفت: مجمع  سالانه شستا برای تصویب صورت های مالی ۱۲ ماهه منتهی به ۳۱ خرداد سال جاری یک ماه زودتر از مهلت قانونی و اواخر شهریور برگزار می‌شود .

وی ادامه داد : در برابر گزارش مقبول حسابرسی شده ۱۰۹ شرکت زیرمجموعه درسال گذشته این متغیر درسال جاری با رشد ۳۱ درصدی به ۱۴۲ شرکت رسیده است.

بهارستان افزود: برگزاری به موقع مجامع، افزایش کیفیت گزارش‌ها و افزایش گزارش‌های مقبول از مهمترین اقدامات برای برگزاری مجامع شرکت‌های تابعه شستا در سال جاری بوده و گزارش‌ توجیهی پروژه‌ها و فزایش سرمایه ها طی یک‌هفته بررسی، اصلاح و تعیین تکلیف می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *