نتیجه مجامع “تفارس” اعلام شد / ۱۲۰ ریال سود برای هر سهم

نتایج مجمع تفارس

شرکت تأمین سرمایه خلیج فارس دو مجمع سالانه و مجمع فوق‌العاده برگزار کرد که طی آن ۹۲ درصد از سود هر سهم به‌صورت نقدی توزیع و اصلاحاتی در اساسنامه شرکت اعمال شد.

به گزارش سبدگردان هدف و به نقل از بورس پرس، مجمع سالانه تأمین سرمایه خلیج فارس با حضور ۷۵.۴ درصد سهامداران در محل هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس برگزار شد. در این مجمع، پس از ارائه گزارش عملکرد هیئت مدیره برای سال مالی منتهی به اسفند ۱۴۰۳ و بررسی نظر حسابرس و بازرس قانونی، صورت‌های مالی شرکت به تصویب رسید. همچنین، با پیشنهاد هیئت مدیره، از ۱۲۰ ریال سود محقق‌شده هر سهم، ۱۱۰ ریال (معادل ۹۲ درصد) به‌عنوان سود نقدی توزیع خواهد شد.

بر اساس اعلام شرکت، سود سهامداران حقیقی و حقوقی عضو سجام از ۱۵ مرداد به حساب اعلام‌شده واریز می‌شود. سهامداران غیرسجامی نیز می‌توانند از ۱۵ شهریور با مراجعه به شعب بانک تجارت و ارائه کارت ملی، سود خود را دریافت کنند.

مصوبات مجمع فوق‌العاده تفارس

در مجمع فوق‌العاده، افزودن بند فعالیت در زمینه تأمین مالی جمعی به‌عنوان فعالیت فرعی به اساسنامه شرکت به تصویب رسید.

گزارش عملکرد مدیرعامل تأمین سرمایه خلیج فارس

امیدرضا محمدی، مدیرعامل تأمین سرمایه خلیج فارس، گزارش جامعی از عملکرد سال گذشته ارائه کرد که شامل موارد زیر است:

  • رشد ۹۴ درصدی درآمدهای عملیاتی به ۱.۱ هزار میلیارد تومان.
  • مدیریت پنج صندوق سرمایه‌گذاری شامل درآمد ثابت نخل و ساحل، بخشی پترو فارس، سهامی گنج مینو و تضمین اصل سرمایه با مجموع دارایی ۹.۳ هزار میلیارد تومان.
  • کسب درآمد قابل‌توجه از فعالیت‌های بازارگردانی.
  • تأمین مالی ۲.۶ هزار میلیارد تومانی برای پنج شرکت از طریق انتشار اوراق بدهی، شامل ۱.۳ هزار میلیارد تومان برای شرکت‌های خارج از گروه پتروشیمی خلیج فارس و ۱.۳ هزار میلیارد تومان برای شرکت‌های درون‌گروه.

برنامه‌های آتی شرکت

برنامه‌های آینده شرکت در حوزه سرمایه‌گذاری و مدیریت دارایی شامل موارد زیر است:

  • تکمیل فرآیند تأسیس صندوق بازنشستگی تکمیلی خلیج فارس.
  • راه‌اندازی صندوق سرمایه‌گذاری در طلا.
  • تأسیس صندوق سرمایه‌گذاری در اوراق درآمد ثابت مبتنی بر صدور و ابطال.
  • قرار گرفتن صندوق خلیج در میان ۱۰ صندوق برتر سهامی.
  • طراحی و راه‌اندازی صندوق‌های کالایی.
  • توسعه ابزارهای مشتقه برای پوشش ریسک نرخ بهره.
  • طراحی ابزارهای نوین تأمین مالی با تمرکز بر صنعت نفت، گاز و پتروشیمی.
  • افزایش بلندمدت دارایی‌های تحت مدیریت (AUM) و انتشار اوراق با تکیه بر پروژه‌های هلدینگ و منابع موجود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *