پیش بینی بورس امروز شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۲/ روند بازار در هفته ی پایانی آبان ماه به کدام سمت خواهد بود؟

پیش بینی بورس امروز شنبه 27 آبان 1402 روند بازار در هفته ی پایانی آبان ماه به کدام سمت خواهد بود؟

بازار سهام در روز چهارشنبه رخی منفی از خود نشان داد و شاخص کل نزول ۷ هزار و ۱۹۱ واحدی داشت و شاخص کل هم‌وزن نیز ۶ واحد پایین آمد. با وجود اینکه در هفته ی گذشته بازار تحت تاثیر اخبار متفی و اثر منفی تصمیم دولت مانند نرخ هفت هزار تومانی ابلاغ شده به پتروشیمی‌ها برای پنج ماه ابتدایی امسال و همچنین جریمه بانک‌ ها بود اما بازار واکنش عمیقی نسبت به این موضوع نشان نداد. از این رو با وجود ارزندگی بازار و کف سازی مناسب قیمت سهم ها می توان نسبت به آغاز روزهای سبز در آخرین هفته ی آبان ماه امیدوار بود. 

پیش بینی بازار سهام امروز شنبه ۲۷ آبان ماه ۱۴۰۲/ آیا می تان انتظار روزهای سبز از بازار سهام داشت؟

به گزارش سبدگردان هدف در پیش بینی بورس امروز شنبه ۲۷ آبان ماه ۱۴۰۲ این گونه می توان گفت که بدین ترتیب، در پایان معاملات چهارشنبه، شاخص کل ۱۷ هزار و ۱۶۶ واحد پایین‌تر از هفته پیش ایستاد تا بازدهی هفته شاخص بورس منفی ۰.۸۳ درصد شود. شاخص هم وزن نیز در پایان هفته نسبت به هفته پیشین ۳ هزار و ۳۷۲ واحد بالا‎‌تر ایستاد و بازدهی مثبت ۰.۴۸ درصدی را ثبت کرد.

هفته ی گذشته نسبت به یک هفته قبل تر از آن بازار سهام در حال درجا زدن بود و حرکت گاه مثبت و یا منفی نماگرهای سهامی در نتیجه به سمت مشخصی حرکت نکرد اما یک خبر امیدوار کننده این است که با وجود تصمیمات دولت و اخبار منفی مخابره شده به بازار اما بازار سرمایه واکنش عمیقی به این موضوع نشان نداد و همین می تواند یک موضوع امیدوار کننده برای روند مثبت و افزایشی بازار در هفته ی پایانی آبان ماه باشد.

موضوع جریمه بانک‌ها موضوعی است که این چند روز بر سر زبان‌های افتاده است و به نوعی دولت هر از چندگاهی یکی از صنایع را مورد هدف قرار می‌دهد و بازار را به واسطه آن منفی می‌ کند و این خبر یکی از عوامل منفی شدن بازار در این روزها می باشد در واقع یک بار دیگر تصمیم دولت اثر منفی بر بازار سرمایه گذاشت. بدین ترتیب در دو روز پایانی هفته، خصوصا روز چهارشنبه نمادهای بانکی بیشترین خروج سرمایه حقیقی را ثبت کردند.

این در حالی است که پس از مدت‌ها، امسال وضعیت عملیاتی بانک‌ها به دلیل کاهش نرخ بهره حقیقی منفی، بهبود یافته بود. آیا این موضوع و عملکرد دولت جای سؤال ندارد؟

از این رو به واسطه جریمه ۲۶ همتی بانک‌ها اوضاع بازار این گروه به هم ریخته است موضوع از این قرار است که احسان خاندوزی وزیر اقتصاد عنوان کرده است که بانک‌هایی که تسهیلات مسکن قانون جهش تولید را پرداخت نکرده‌اند و در این مسیر کوتاه کرده‌اند در مجموع جریمه ۲۶ هزار میلیارد تومانی را باید پرداخت کنند. از این رو گروه بانکی رخ بدی را به خود گرفت و اهالی بازار معتقد هستند بازهم سهام­دار خرد در این بازار جریمه شد نه گروه بانکی، که البته این موضوع را نیز مطرح می‌کنند که این اتفاقات برای صنعت بانک ریشه‌ای عمیق‌تر دارد و دولتی‌ها کم کاری خود در حوزه تولید و ساخت مسکن را به گردن بانک‌ ها انداخته‌ اند.

روز چهارشنبه نمادهای فارس، فولاد، وبملت، فملی و کگل بیشترین تأثیر منفی را بر شاخص کل داشتند و در مقابل نمادهای حکشتی، اخابر و ذوب بیشترین اثر مثبت را بر شاخص داشتند.

پیش بینی بورس امروز شنبه ۲۷ آبان ماه ۱۴۰۲

خبر تجدید ارزیابی شضرکت های بورسی که در حال حاضر در رسانه ها در حال زمزمه شدن است می تواند یک محرک خوب برای رشد بازار سهام باشد. به گفت ی عضو ناظر مجلس در شورای عالی بورس «بحث تجدید ارزیابی اجباری شرکت‌های بورسی در بودجه ۱۴۰۳ بررسی می‌شود. به دنبال این هستیم که تمام شرکت‌های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار بتوانند حداقل هر سه سال یکبار تجدید ارزیابی اجباری شوند.»

هفته ی گذشته بازار سهام تحت تاثیر اخباری چون نرخ هفت هزار تومانی ابلاغ شده به پتروشیمی‌ها برای پنج ماه ابتدایی امسال و همچنین جریمه بانک‌ها قرار گرفت و همین موضوع عامل اصلی منفی شدن شاخص بود.

اما با وجود انتشار این اخبار واکنش نه چندان شدید بازار نسبت به این دست اخبار حکایت از قرار گرفتن بازار در یک کف معتبر و ارزندگی آن دارد. از این رو انتظار می رود که اگر اتفاق غیر منتظره ی دیگری رخ ندهد می توان انتظار داشت که در آخرین هفته ی آبان شاخص کل بار دیگر روی سبز بازار را ببیند.

برای مطالعه بیشتر:

پیش بینی روند بورس در آذرماه ۱۴۰۲/ چالش های ماه آینده و سهم های جذاب

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *