چشم انداز بورس در نیمه دوم سال 1402/ وضعیت بهتر بورس در شش ماه دوم سال

چشم انداز بورس در نیمه دوم سال 1402 وضعیت بهتر بورس در نیمه دوم سال

بر اساس اعلام برخی از کارشناسان بازار سرمایه در پیش بینی وضعیت بورس در شش ماه دوم سال 1402، وضعیت بازار سرمایه رو به رشد و مثبت پیش بینی شده است. کارشناسان بازار سرمایه درباره آینده وضعیت بورس اظهار کردند که بورس در شش ماه باقی مانده از سال جاری، روند رو به رشد و مثبتی را تجربه خواهد کرد، همچنین به کسانی که قرار است وارد بازار سرمایه شوند توصیه می شود که به روش های غیر مستقیم و از طریق سبدگردان های حرفه ای وارد این بازار شده و اطلاعات خود را در این زمینه بالا ببرند.

بورس در شش ماه دوم سال 1402 وضعیت مناسب تری خواهد داشت

به گزارش سبدگردان هدف مهدی دلبری کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایسکانیوز، درباره وضعیت بازار بورس اظهار کرد: اتفاقاتی که در دو هفته اخیر رخ داد سبب شد، تا بازار کاهشی شود، البته بازار جهانی در این کاهش‌ها نیز بی تاثیر نبوده و شایعاتی درباره خروج سیمان و فلزات از بورس کالا نیز سبب آسیب‌ هایی به بازار بورس شده است.

وی در ادامه بیان کرد: افرادی که به دنبال رانت خواری و دلالی هستند، تلاش بر این دارند تا بورس کالا حذف شود، با وجود اینکه بورس کالا سبب ایجاد تعادل عرضه و تقاضا، کنترل قیمت‌ها و حذف واسطه‌ گری خواهد شد.

دلبری با اشاره به عواملی که سبب رشد بورس می‌شوند، گفت: نباید بازار را به سمت طرف مثبت یا منفی سوق داد، بهتر است تا بازار با عرضه و تقاضا به تعادل برسد، همچنین حمایت از تولید به رشد این بازار کمک خواهد کرد.

کارشناس بازار سرمایه درباره آینده این بازار تصریح کرد: پیش بینی می‌شود بورس در ۶ ماه باقی مانده از سال جاری روند رو به رشد و مثبتی را تجربه کند، بررسی برنامه بودجه در نیمه دوم سال می‌تواند آینده بورس را تغییر دهد و بر اساس نوسانات منفی چند ماه اخیر در این بازار انتظار می‌رود توجه بیشتری به بورس شود.

دلبری توصیه کرد: سرمایه گذارانی که قصد ورود به این بازار را دارند،‌توصیه می‌شود از طریق روش‌های غیر مستقیم وارد این بازار شوند و قبل از ورود اطلاعات خود را در این زمینه بالا ببرند، تا متضرر نشوند.

برای مطالعه بیشتر:

پیش بینی ۱۰ کارشناس از وضعیت بورس در هفته ی سوم مهرماه ۱۴۰۲/ آیا بورس صعودی خواهد شد؟

پیش بینی بورس در مهرماه ۱۴۰۲/ رشد اصلی بازار سهام از اواسط مهر ماه آغاز خواهد شد

Tags :
Share This :