ماجرای گرانی بنزین و تخصیص سهمیه به تمام مردم به جای پلاک از چه قرار است؟/ ابهام در تقسیم مساوی یارانه انرژی

ماجرای گرانی بنزین و تخصیص سهمیه به تمام مردم به جای پلاک از چه قرار است؟ ابهام در تقسیم مساوی یارانه انرژی

سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم خبر گرانی بنزین و تخصیص سهمیه به تمام مردم به جای پلاک خودرو را تکذیب کرد و گفت دولت در ماده ۳۱ لایحه برنامه هفتم، خواهان تقسمیم مساوی یارانه های انرژی بین همه مردم شده اما جزییاتی نداده و منظور از این تقسیم مساوی را روشن نکرده است و این به معنای گران شدن بنزین در سال ۱۴۰۲ نیست.

تکذیب گرانی بنزین و تغییر رویه سهمیه بندی/ ابهام در تقسیم مساوی یارانه انرژی!

به گزارش سبدگردان هدف محسن زنگنه، مصوبه تعلق سهمیه بنزین به جای پلاک خودرو به کد ملی تمام شهروندان را تکذیب کرد و گفت: دولت در ماده ۳۱ لایحه برنامه هفتم، خواهان تقسمیم مساوی یارانه های انرژی بین همه مردم شده اما جزییاتی نداده و منظور از این تقسیم مساوی را روشن نکرده است اما این به این معنی نمی باشد که گرانی بنزین در سال ۱۴۰۲ در راه است.

وی افزود: بند مرتبط با این موضوع مراعی گذاشته شده و دو جلسه با روسای مجلس و جمهور و هیات رئیسه کمیسیون تلفیق و کارشناسان مرکز پژوهش ها در مورد سیاست های ارزی و انرژی برگزار و به دلیل تعدد نظرات، مقرر شد طی روزهای آینده در خصوص حوزه انرژی از جمله صرفه جویی و حامل های انرژی تصمیم گیری شود.

زنگنه ادامه داد: بنابراین تا امروز طبق نظرات کمیته های تخصصی و کمیسیون تلفیق، افزایش قیمت بنزین به هیچ عنوان مطرح نبوده و در مورد تغییر سهمیه های تصمیم گیری نشده است. تخصیص یارانه بنزین به افراد هم از سال های ۹۲ طرح شده و برخی نمایندگان نیز موافقند اما کمیسیون تصمیمی در این خصوص نداشته و تصویب آن هم بعید به نظر می رسد./ بورس پرس

بیشتر بخوانید:

سهمیه بنزین خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث قطع می شود

گرانی بنزین ۱۴۰۲ از سوی رئیس سازمان برنامه و بودجه رد شد

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *