افزایش 10 درصدی نرخ فروش محصول اصلی فروژ

افزایش 10 درصدی نرخ فروش محصول اصلی فروژ

شرکت فرو آلیاژ ایران که با نماد “فروژ” و سرمایه اسمی 110 میلیارد تومانی در بازار دوم معاملات بورس حضور دارد، اقدام به افشای اطلاعات با اهمیت کرد و از دریافت مجوز افزایش 10 درصدی نرخ فروش محصول اصلی برای اردیبهشت ماه از سوی انجمن صنایع فروآلیاژ خبر داد.

گرانی 10 درصدی محصول اصلی شرکت فرو آلیاژ ایران

به گزارش سبدگردان هدف، “فروژ” اعلام کرد: باتوجه به فرمول قیمت گذاری مصوبه 7 اسفند تولیدکنندگان فروسیلیسیم و تولیدکنندگان بزرگ فولادی ، قیمت فروش هر کیلو فروسیلیسیم 10-60 بالغ بر 64380 تومان، فروسیلیسیم 3-10 بالغ بر 59230 تومان و فروسیلیسیم 0-3 بالغ بر 50220 تومان برای اردیبهشت ماه تعیین شد. قیمت جهت هر کیلو گرم فروش محصول در بازار داخلی تعیین شده و در صورت فروش محصول بصورت بسته بندی ، 200 تومان به مبالغ اضافه می شود.

قیمت فعلی فروسیلیسیم نسبت به آخرین قیمت اعلامی 10 درصد افزایش داشته که عمدتاً متاثر از افزایش مولفه های اثرگذار فرمول توافق شده انجمن است.

اخبار نمادها:

پیشنهاد افزایش سرمایه ۱۰۳ درصدی فبیرا

افزایش ۲۸ تا ۴۷ درصدی قیمت خرید مواد اولیه شتهران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات​
icon
ارتباط با کارشناسان
×
تلگرام:علیرضا سروربخش Whatsapp chat
تلگرام:علیزاده Whatsapp chat
2 +