شرکت بورس تهران چهار طبقه از ساختمان جدید را مزایده گذاشت

شرکت بورس تهران چهار طبقه از ساختمان جدید را مزایده گذاشت

شرکت بورس تهران اقدام به افشای اطلاعات با اهمیت کرد و در جریان معاملات بازار امروز سه شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۱ در حالی با توقف و بازگشایی نماد همراه شد. به این ترتیب “بورس” چهار طبقه از ساختمان جدید واقع در سعادت آباد شامل ۷ واحد مجزا به متراژ تقریبی ۱۵۰ متر مربع برای هر واحد را برای اجاره به مزایده گذاشت.

“بورس” مزایده برگزار می کند

در اطلاعیه بورس” آمده است: این شرکت در نظر دارد چهار طبقه از ساختمان جدید الاحداث سعادت آباد هر طبقه مشتمل بر ۷ واحد مجزا به متراژ تقریبی ۱۵۰ متر مربع برای هر واحد را از طریق مزایده اجاره دهد.

از متقاضیان دعوت می شود جهت بازدید از واحدهای قابل اجاره و کسب اطلاعات تکمیلی در خصوص شرایط و کیفیت فضاها و دریافت اسناد شرکت در مزایده از دوشنبه ۲۰ تا ۳۰ تیر به مدیریت توسعه و نگهداری ساختمان واقع در طبقه دوم ساختمان سعادت آباد مراجعه کنند.

براساس این گزارش، فرایند ساخت ساختمان جدید شرکت بورس تهران با ۳۴ هزار متر و ۳۰۰ پارکینگ از مهر ۸۹ آغاز شده و قرار بود دی ۹۶  بعد از حدود ۴۰ سال از ساختمان فعلی واقع در خیابان حافظ به سعادت آباد منتقل شود که به دلیل طولانی شدن فرایند ساخت توسط پیمانکار و همچنین لزوم دریافت پایان کار به تعویق افتاد.

اخبار نمادها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *