رشد ۸۸ درصدی درآمد ۱۰ ماهه “ذوب” با کسب ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان

رشد 88 درصدی درآمد 10 ماهه "ذوب" با کسب 28.5 هزار میلیارد تومان

شرکت ذوب آهن که با نماد “ذوب” و سرمایه اسمی ۶.۱ هزار میلیارد تومانی در بازار دوم معاملات بورس حضور دارد، گزارش عملکرد دی و دوره ۱۰ ماهه سال مالی منتهی به اسفند ۱۴۰۰ منتشر کرد که براساس آن موفق به کسب ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان و ثبت رشد ۸۸ درصدی درآمد نسبت به مدت مشابه سال مالی قبل شده است.

گزارش فعالیت دی و ۱۰ ماهه ذوب آهن منتشر شد

“ذوب” در دی ماه بیش از ۳.۱ هزار میلیارد تومان درآمد کسب کرد که از فروش داخلی تیرآهن، میلگرد، کلاف، فرآورده های جانبی، شمش کالایی، ریل، سایر محصولات، شمش چدن و فروش صادراتی تیرآهن، میلگرد، کلاف، شمش کالایی، سایر محصولات و شمش چدن حاصل شده است.

در دوره ۱۰ ماهه نیز بیش از ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان درآمد شناسایی شد و رشد ۸۸ درصدی در مقایسه با مدت مشابه سال مالی قبل رقم زد.

میزان تولید شمش فولاد سازی و چدن مذاب کوره بلندها در دی ماه برابر با ۲۱۷.۴ و ۲۳۵.۸ هزار تن و در ۱۰ ماهه برابر با ۱.۹ و ۲.۲ میلیون تن است.

فروش داخلی 10 ماهه ذوب آهن

فروش صادراتی 10 ماهه ذوب آهن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *