پیشنهاد افزایش سرمایه 739 و 26 درصدی دو شرکت صنعتی بهشهر و سیمان غرب آسیا از سه محل تجدید ارزیابی دارایی ها، سود انباشته و مطالبات سهامداران و آورده نقدی از سوی سازمان بورس مورد بررسی قرار گرفت و انجام آنها بلامانع اعلام شد. به این ترتیب “غبشهر و سجام” با دریافت مجوز افزایش سرمایه، آماده برگزاری مجمع عمومی فوق العاده شدند.
پیشنهاد افزایش سرمایه ۷۶۷ درصدی “غبشهر” از دو محل
تصمیم “سجام” به انجام افزایش سرمایه تفویض شده از محل مطالبات و آورده
صنعتی بهشهر و سیمان غرب آسیا مجوز افزایش سرمایه گرفتند
دو شرکت صنعتی بهشهر و سیمان غرب آسیا از سازمان بورس مجوز افزایش سرمایه 739 و 26 درصدی گرفتند. به این ترتیب “غبشهر” با تامین مالی 1.8 هزار میلیارد تومان از محل محل تجدید ارزیابی و 406.5 میلیارد تومان دیگر از محل سود انباشته، سرمایه فعلی را از 300 میلیارد به 2.5 هزار میلیارد تومان می رساند تا صرف اصلاح ساختار مالی شود.
“سجام” نیز با تامین مالی از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی، سرمایه فعلی را از 528.3 به 666.8 میلیارد تومان می رساند تا قادر به اصلاح ساختار مالی شود.