وعده کاهش 30 هزار تومانی قیمت سیمان طی دو هفته آینده

وعده کاهش 30 هزار تومانی قیمت سیمان طی دو هفته آینده

عبدالرضا شیخان (دبیر انجمن سیمان) ضمن توصیه به مردم که سیمان را با قیمت بالا خریداری نکنند چراکه در نیمه دوم سال ارزان تر می شود، کاهش 30 هزار تومانی قیمت سیمان طی دو هفته آینده را وعده داد.

کاهش 30 هزار تومانی هر پاکت سیمان تا دو هفته آتی

عبدالرضا شیخان به تجارت نیوز گفت: حداکثر ارزش واقعی هر کیسه سیمان حدود ۴۰ هزار تومان است اما در شهرهایی که با کمبود این محصول مواجه هستند تا ۵۰ هزار تومان است. به مردم توصیه می‌ شود سیمان را با قیمت بالا نخرند. چون در نیمه دوم سال ارزان می‌شود.

وی علت کمبود اخیر و گرانی سیمان را قطع برق اعلام کرد و توضیح داد: هر هفته در کل کشور تقریبا ۶۰ تا ۶۵ درصد نیاز برق کارخانه‌ها تامین می‌شود و چنانچه در پاییز و زمستان برق پایدار در اختیار صنایع قرار گیرد،بازار به آرامش می‌رسد.

این مقام مسئول افزود: در بورس کالا اکثر کارخانه‌ها سیمان را با قیمت مصوب فروختند. یعنی هر تن سیمان پاکتی و فله ۴۷۰ و ۳۵۰ هزار تومان فروخته شد. بر این اساس هر کیسه سیمان پاکتی ۵۰ کیلویی بین ۳۵ تا ۳۸ هزار تومان به عاملان عرضه شده است.

تعادل بازار و حذف دلالان با عرضه ۱۰۰ درصدی سیمان در بورس کالا
وعده تامین برق بدون محدودیت شرکت‌های سیمانی از مهر ماه/ زمانبندی فعلی

Tags :
Share This :