پیش بینی روند بازار بورس امروز – شنبه ۲۳ مرداد ماه ۱۴۰۰

پیش بینی روند بازار بورس امروز - شنبه 23 مرداد ماه 1400

ر پایان معاملات بورس روز چهارشنبه گذشته شاخص کل با بیشترین تاثیر مثبت سه نماد “فارس، فولاد، شستا” با رشد بیش از ۳۰ هزار واحد همراه شد و در محدوده یک میلیون و ۴۸۳ هزار واحد قرار گرفت. شاخص هم وزن نیز با تاثیر پذیری یکسان از کلیه بازار، با صعود ۴۱۶۲ واحد به سطح ۴۲۲ هزار واحد رسید. این در حالی است که شاخص کل بورس تهران برای هشتمین هفته متوالی صعودی بود و با رشد ۵/۶ درصدی به سقف ۸ ماهه رسید. اما با این حال دومین هفته متوالی خروج سهامداران خرد از گردونه معاملات رقم خورد به طوری که در هفته ای که گذشت حقیقی ها ۴۶۱/۷ میلیارد تومان از بازار خارج کردند. حال روند معاملات بورس امروز شنبه مورخ ۲۳ مرداد ماه چگونه خواهد بود؟ آیا بازار بورس امروز صعودی است؟

وضعیت امروز بورس چگونه است؟ – شنبه ۱۴۰۰/۰۵/۲۳

کارشناسان با نگاه خوشبینانه بازار بورس امروز و هفته جاری را مثبت و صعودی پیش بینی کردند و بر این باورند هفته پیش رو گروه‌‌هایی که می‌توانند روند صعودی بازار را تثبیت کنند، فلزات اساسی، پالایشی‌ها و پتروشیمی‌ها هستند.

در این میان کارشناسان دیگری هم هستند که امید بیشتری به شاخص هم وزن داشته و ورود به نمادهای کوچک بازار را مناسب می‌دانند.

جهت کسب اطلاعات و جزئیات بیشتر از روند احتمالی بازار امروز گزارش ذیل را بخوانید.

پیش بینی وضعیت بازار بورس شنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۰

دنیای اقتصاد نوشت: این دومین هفته متوالی است که سهامداران خرد در نقش فروشنده ظاهر می‌شوند. این معامله‌گران، منتظر مشخص شدن برخی ابهامات هستند.

عملکرد بازیگران در صنایع بورسی

معاملات بورس تهران در هفته منتهی به ۲۰ مردادماه در حالی به پایان رسید که از ۳۸ گروه فعال بورسی، در ۱۹ صنعت شاهد ثبت خالص خرید مثبت سهامداران حقیقی بودیم و در مقابل این دسته از بازیگران سهام ترجیح دادند سهام خود در ۱۹ گروه دیگر را به فروش برسانند. در این میان بیشترین اقبال حقیقی‌ها به زیرمجموعه‌های گروه فلزات اساسی معطوف شد. در میان فلزی‌ها، این «کاوه» بود که در مرکزیت توجه سهامداران خرد قرار گرفت. به هر روی در مجموع دادوستدهای هفته گذشته، شاهد جابه‌جایی سهامی به ارزش ۱۰۸ میلیارد و ۶۷۴ میلیون تومان از زیرمجموعه گروه فلزات اساسی در مسیر حقوقی به حقیقی بودیم. پس از آن نوبت به صنعت اطلاعات و ارتباطات با تک سهم «های‌وب» رسید. هفته گذشته شرکت داده‌‌گستر عصرنوین با افشای اطلاعات بااهمیت روی سامانه کدال خبر از انعقاد قرارداد ۲/ ۱هزار میلیارد تومانی خرید ملک توسط زیرمجموعه خود برای تاسیس پارک علم و فناوری و مرکز داده خبر داد که مورد توجه بورس‌بازان قرار گرفت. این سهم در هفته گذشته با ثبت خالص خرید ۶۵ میلیارد و ۸۳۲ میلیون تومان از سوی سهامداران خرد همراه شد. سومین گروهی که در لیست خرید حقیقی‌ها قرار گرفت، صنعت محصولات شیمیایی بود. در این گروه دو نماد «پارس» و «فارس» بودند که در صدر توجهات حقیقی‌ها قرار داشتند. از این رو پتروشیمی‌ها معاملات هفتگی خود را در حالی به پایان رساندند که سهامی از این گروه به ارزش ۲۵ میلیارد و ۴۸۲ میلیون تومان از پرتفوی حقوقی‌ها به سبد سهام حقیقی‌ها منتقل شد. در آن سوی بازار معدنی‌ها با خالص فروش ۱۶۵ میلیارد و ۶۹۴ میلیون تومانی سهامداران خرد مواجه شدند.

این گروه در هفته ماقبل به دنبال رشد قیمت سنگ‌آهن در بازار جهانی مورد توجه بورس‌بازان بود و با رشد قیمت مناسبی نیز همراه شد اما در هفته گذشته شاهد فعال شدن موجی از شناسایی سود از سوی معامله‌گران در زیرمجموعه‌های معدنی بودیم. پس از آن نوبت به دو گروه بانک و خودرو رسید تا شاهد خروج حقیقی‌ها باشند. این دو گروه که به صنایع برجامی معروف هستند، در هفته‌های اخیر شاهد افزایش احتیاط سهامداران بودند. سرمایه‌گذارانی که احیای برجام و حصول توافق هسته‌ای را همچنان مبهم دیده و ترجیح می‌دهند تا روشن شدن تکلیف آن از ورود به گروه‌های مزبور حذر کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *