راه اندازی مراکز آزمون گواهینامه حرفه ای بازار سرمایه در چند استان

راه اندازی مراکز آزمون گواهینامه حرفه ای بازار سرمایه در چند استان

علیرضا قنادان، مدیرعامل شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس ضمن اعلام این مهم که حوزه های فرهنگ سازی و آموزش در بازار سرمایه نیازمند تحول بزرگ هستند و شرکت اطلاع‌رسانی و خدمات بورس از طرف سازمان بورس و اوراق بهادار بر ماموریت فرهنگ‌سازی و آموزش عمومی در بازار سرمایه متمرکز شده است، از راه اندازی مراکز آزمون گواهینامه های حرفه ای بازار سرمایه در چند استان خبر داد و اعلام کرد: طی دو ماه آینده آزمون های بازار سرمایه علاوه بر تهران در چند مرکز استان دیگر نیز برگزار خواهد شد.

راه اندازی مراکز و برگزاری آزمون گواهینامه حرفه ای بازار سرمایه طی دو ماه آینده

به نقل از تجارت نیوز، علیرضا قنادان، مدیرعامل شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس از اجرای چند طرح توسعه‌ای در حوزه آموزش و فرهنگ سازی در بازار سرمایه خبر داد و گفت: ظرف دو سال گذشته شاهد شکل‌گیری رشد چشمگیر در بازارسرمایه بودیم اما توسعه زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های آموزشی و روند فرهنگ سازی در خصوص اصول و شرایط فعالیت در بازار سرمایه با گسترش این بازار تناسبی نداشته و بسیاری از هموطنانی که ظرف این مدت به جمع خانواده بازار سرمایه پیوسته‌اند در خصوص اصول پایه‌ای سرمایه‌گذاری و فعالیت در آن آشنایی کافی را ندارد.

وی در خصوص تغییرات پیش رو در شیوه برگزاری آزمون گواهینامه‌های حرفه‌ای بازار سرمایه افزود: متاسفانه به دلیل شیوع کرونا، فرآیند برگزاری آزمون گواهینامه‌های حرفه‌ای با در نظر گرفتن محدودیت‌ها برگزار می‌شود و همزمان با الزام کاهش ظرفیت پذیرش متقاضیان مواجهه با اوج تقاضا هم وجود دارد که باعث شده نیاز به توسعه امکانات نرم افزاری و سخت افزاری برگزاری آزمون‌ها  بطور چشمگیری افزایش یابد.

مدیرعامل شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس، ادامه داد: گذشته از محدودیت‌های ناشی از شیوع کرونا، ظرف ماه‌های اخیر ارتقای جایگاه بازار سرمایه، افزایش تعداد فعالان این بازار و موج افزایش تقاضا برای دریافت گواهینامه‌های حرفه‌ای باعث شده که نیاز به توسعه امکانات نرم افزاری و سخت افزاری برگزاری آزمون‌ها به طور چشمگیری افزایش یابد.

قنادان افزود: از همین رو در اولین اقدام دوره جدید مدیریتی شرکت اطلاع‌رسانی مقرر شد ظرفیت پذیرش مرکز آزمون گواهی نامه های حرفه ای را افزایش می دهیم. این در حالی است که اقدامات لازم برای اصلاح زیرساخت های نرم افزاری و سخت‌افزاری برگزاری آزمون ها نیز آغاز شده است.

وی به تشکیل کار گروه تخصصی آزمون‌های بازار سرمایه اشاره و تصریح کرد: از دو هفته پیش یک کارگروه تخصصی، وظیفه بازمهندسی مرکز آزمون بازار سرمایه با هدف ارتقا و تحول این مرکز را آغاز کرده و به زودی شاهد اصلاح سیستم ثبت نام آزمون‌ها و ارتقای سخت افزارها و نرم افزارهای مربوطه خواهیم بود.

مدیرعامل شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس با تاکید بر اینکه طی دو ماه آینده آزمون‌های بازار سرمایه علاوه بر تهران در چند مرکز استان دیگر نیز برگزار می‌شود، اضافه کرد: آمار ها نشان می دهد در حدود ۵۰ درصد متقاضیان شرکت در آزمون‌های بازار سرمایه ساکن استان تهران نبوده و برای مراجعه و مشارکت در این آزمون با سختی و چالش جدی روبرو هستند.

وی با بیان اینکه تراکم جمعیت استانی متقاضیان طبقه بندی شده است، افزود: در شرایطی که بیش از ۵۰ درصد متقاضیان، ساکن سایر استان های کشور هستند محدود شدن برگزاری آزمون در تهران قابل قبول نیست و با شعار تسهیل خدمات‌رسانی به متقاضیان نیز هم‌خوانی ندارد. اینکه هموطنان ما با مشکلات متعدد، برای شرکت در یک آزمون مسافت‌های طولانی را طی کنند با هیچ منطقی قابل پذیرش نیست. بنابراین بر اساس تحلیل جمعیتی محل سکونت متقاضیان، راه‌اندازی مراکز آزمون شرکت اطلاع‌رسانی در چند نقطه کشور ظرف دو ماه پیش رو در دستور کار شرکت قرار گرفته است.

آخرین اخبار مهم بورس را در سایت شرکت سبدگردان هدف دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *