معرفی متقاضیان “وام ودیعه مسکن ۱۴۰۰” به بانک ها تا دو هفته دیگر

معرفی متقاضیان "وام ودیعه مسکن 1400" به بانک ها تا دو هفته دیگر

محمود محمودزاده، معاون وزیر راه ضمن اعلام اینکه تاکنون ۲۳۰ هزار نفر برای دریافت تسهیلات ثبت نام کرده اند، از معرفی متقاضیان وام ودیعه مسکن به بانک ها تا دو هفته دیگر خبر داد و اعلام داشت: پس از پالایش اطلاعات تا دو هفته آینده، متقاضیان برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی می شوند.

افزایش وام ودیعه مسکن و ابلاغ به بانک ها + جزئیات

شرایط و جزئیات وام ودیعه مسکن امسال

محمود محمودزاده به ایسنا گفت: هر میزان که افراد، بارگذاری مدارک و ثبت نام را تسریع کنند، روند پرداخت تسهیلات زودتر انجام می‌شود. متقاضیان تا پایان شهریور ماه فرصت دارند در سامانه اقدام ملی به نشانی tem.mrud.ir ثبت نام کنند. سقف تسهیلات در تهران ۷۰ میلیون تومان، سایر کلان شهرها ۴۰ میلیون و شهرستان ها ۲۵ میلیون تومان است.

نرخ سود و نحوه بازپرداخت اقساط وام

طبق گفته محمودزاده، اگر کسی وام را یک ساله بگیرد فقط سود ۱۳ درصد را بطور ماهانه پرداخت می‌کند و اصل پول را سر سال به بانک برمی‌گرداند. در صورتی که وام پنج ساله دریافت شود، اصل و فرع در اقساط ماهانه با نرخ سود ۱۲ درصد پرداخت می شوند. با توجه به تجربه سال گذشته و تسهیل شرایط ،احتمالا در سال جاری روند پرداخت وام از سوی بانک ها با سرعت بیشتری انجام خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *