شرکت نفت پارس که قدیمی ترین شرکت حاضر در بورس ایران است که از ۱۵ بهمن سال ۱۳۴۶ در بازار سهام حضور دارد و شرکت توسعه صنعت نفت و گاز پرشیا ، ۴۹.۹ درصد سهام آن را در اختیار دارد، در حالی با توقف و بازگشایی نماد برای فردا (یکشنبه ۲۹ فروردین) همراه شد که در پی انتشار اطلاعیه ای اقدام به افشای اطلاعات با اهمیت کرد و از بهره برداری پروژه پالایش پارسیان سپهر با مالکیت ۲۰ درصدی سهام خبر داد.
شرکت نفت پارس از بهره برداری از طرح ها و پروژه های جدید خبر داد
حمیدرضا خلیلی مدیرعامل “شنفت” اعلام کرد: پروژه پالایش پارسیان سپهر پنجشنبه ۲۶ فروردین بصورت رسمی به بهره برداری رسید. با توجه به اینکه نفت پارس با سرمایه گذاری ۸۳۰.۲ میلیارد تومانی مالک ۲۰ درصد سهام این شرکت است، اثرات سود و زیانی ناشی از راه اندازی و فعالیت پروژه بر عملکرد متعاقباً در قالب اطلاعیه های عملکرد دورهای و گزارشات تفسیری مدیریت افشا خواهد شد.
- زمان شروع این پروژه یکم فروردین سال ۹۵ بوده و پس از ۶۱ ماه به بهره برداری رسیده است. محصولات حاصل از بهره برداری شامل اتان، پروپان، بوتان، میعانات گازی شیرین، ظرفیت اسمی ۱.۲۷۵ میلیون تن اتان، ۸۸۰ هزار تن میعانات شیرین، ۶۰۰ هزارتن پروپان و ۴۰۰ هزار تن بوتان و ظرفیت عملی بهره برداری از طرح براساس شرایط عملیاتی حدود ۹۰ درصد ظرفیت اسمی است.
اخبار امروز:
رشد ۵.۶ درصدی تولید برق نیروگاه سیکل ترکیبی “کچاد”