درآمد 15.1 هزار میلیاردی و بازدهی 88 درصدی همراه اول

درآمد 15.1 هزار میلیاردی و بازدهی 88 درصدی همراه اول

عملکرد گزارش شده از شرکت همراه اول بازدهی 88 درصدی این شرکت را نشان می دهد. شرکت ارتباطات سیار ایران «همراه» از عملکرد 8 ماهه ابتدایی سال جاری گزارشی منتشر کرده است که طبق آن، درامدی بالغ بر 15.1 هزار میلیارد تومان برای «همراه» تخمین زده شده است، این میزان درآمد همراه اول در مقایسه با 8 ماهه نخست سال 98، 32 درصد رشد داشته است.

32 درصد افزایش درآمد همراه اول نسبت به سال 98

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس:

شرکت ارتباطات سیار ایران با سرمایه اسمی 1.92 هزار میلیارد تومانی، اقدام به انتشار گزارش عملکرد آبان و 8 ماهه سال جاری کرد.

براین اساس، “همراه” در مدت یک ماهه از کارکرد مشترکین خطوط دائمی و اعتباری، استفاده از امکانات شبکه توسط سایر شرکت های تلفن همراه، فروش خطوط جدید تلفن همراه، خالص خدمات ارزش افزوده و سایر، بالغ بر 1.9 هزار میلیارد تومان درآمد داشته است.

این شرکت بورسی در عملکرد 8 ماهه بالغ بر 15.1 هزار میلیارد تومان درآمد شناسایی کرده که نسبت به دوره مشابه گذشته با رشد 32 درصدی روبرو شده است.

بیشترین درآمد کسب شده طی دوره آبان از کارکرد مشترکین خطوط اعتباری به میزان 1.06 هزار میلیارد تومان (معادل 55 درصد درآمد) و کارکرد مشترکین خطوط دائمی بالغ بر 743.7 میلیارد تومان بوده (معادل 38 درصد درآمد) است.

همچنین علت تغییرات نسبت به ماه قبل، اعمال تعدیلات، CDR های معوقه و شناسایی برخی اقلام در عملکرد 7 ماهه (تسعیر ارز و سایر) به دلیل ضرورت تعجیل در ارائه گزارش است.

بررسی بازدهی سهام این شرکت از ابتدای سال جاری تا 30 آبان نشان می دهد قیمت هرسهم “همراه” در پنجم فروردین 18718 ریال بوده و با احتساب سود 1565 ریالی هر سهم طی 153 روز کاری به قیمت 33040 ریالی رسیده که حکایت از بازدهی 88 درصدی دارد که 5.5 برابر سود سپرده بانکی است.

همچنین بخوانید: “همراه” با انتشار صورت های مالی ۶ ماهه از افزایش سود ۳۶ درصدی برای هر سهم خبر داد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات​