نتیجه مجمع غصینو آذر ۱۴۰۴: افزایش سرمایه و تجدید ارزیابی دارایی‌ها

نتیجه مجمع عمومی فوق‌العاده غصینو ۱۴۰۴

مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت صنعتی مینو (نماد: غصینو) صبح امروز، سه‌شنبه ۲۵ آذرماه ۱۴۰۴، با حضور ۸۰.۸ درصد از سهامداران در محل قانونی شرکت برگزار شد. در این مجمع، گزارش‌های هیئت‌مدیره، حسابرس مستقل، بازرس قانونی و پرسش‌های سهامداران مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات مهمی اتخاذ شد.

نتیجه مجمع غصینو ۱۴۰۴

بر اساس مصوبه مجمع، افزایش سرمایه شرکت با هدف اصلاح ساختار مالی و بهره‌مندی از مشوق‌ها و معافیت‌های مالیاتی انجام خواهد شد. این افزایش سرمایه عمدتاً از محل سود انباشته سال ۱۴۰۳ و همچنین تجدید ارزیابی دارایی‌ها (زمین و ساختمان) در دستور کار قرار دارد.

مدیریت شرکت اعلام کرد که مستندات مربوط به افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی زمین به سازمان بورس ارائه شده، اما سازمان بورس تأکید کرده است که تجدید ارزیابی زمین به‌تنهایی قابل قبول نبوده و باید ساختمان‌ها نیز مورد تجدید ارزیابی قرار گیرند. به همین دلیل، فرآیند تجدید ارزیابی ساختمان‌ها در حال انجام است. این اقدام در نهایت به نفع سهامداران ارزیابی خواهد شد.

پاسخ به پرسش‌های سهامداران

در بخش پرسش و پاسخ، سهامداران برخی نگرانی‌ها را درباره تمرکز چندساله شرکت بر تجدید ارزیابی زمین و عدم تجدید ارزیابی ساختمان‌ها، استهلاک دارایی‌ها، نوسازی و مدرن‌سازی زیرساخت‌ها و همچنین انجام افزایش سرمایه پس از تقسیم سود سال گذشته مطرح کردند.

هیئت‌مدیره در پاسخ اعلام کرد که هدف اصلی افزایش سرمایه، تقویت ساختار مالی و تأمین سرمایه در گردش در شرایط تورمی است. همچنین تأکید شد که تجدید ارزیابی ساختمان‌ها علاوه بر اصلاح ترازنامه، می‌تواند از معافیت‌های مالیاتی نیز برخوردار شود.

مصوبات نهایی مجمع

در پایان مجمع عمومی فوق‌العاده، سهامداران با اصلاح ماده مربوط به سرمایه در اساسنامه شرکت موافقت کردند. بر اساس این مصوبات، سرمایه شرکت از ۱۶ هزار میلیارد ریال به ۲۲ هزار و ۸۲۸ میلیارد ریال از محل سود انباشته افزایش یافت.

مدیریت شرکت اعلام کرد که پس از دریافت مجوز از سازمان بورس، فرآیند اجرایی افزایش سرمایه ظرف ۶۰ روز انجام خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *