در این مقاله می خواهیم به معرفی هشت سایت مهم و بسیار کاربردی ارزهای دیجیتال جهت کسب آگاهی و اطلاعات مفید بپردازیم اما قبل از پرداختن به موضوع اصلی، تعریفی از ارزهای دیجیتال داشته باشیم. ارزهای دیجیتالی در حقیقت ارزهایی هستند که با پروتکلهای رمزگذاریشده طراحی میشوند و هدفشان کاهش تقلب و ممانعت از جعل و کلاهبرداری ارزی است. ارزهای دیجیتال غیرمتمرکز بوده یعنی هیچ نهاد، سازمان یا دولت خاصی، آن را تحت نظارت و کنترل خود ندارد و در بستر شبکه وسیع و گسترده بلاک چین تبادل می شوند. ارزهای دیجیتال از تنوع زیادی برخوردار هستند به طوری که بیشتر آنها کارکرد و ویژگیهای مشابهی دارند. معروفترین آنها بیت کوین است اما موارد مشهور دیگری هم در دنیای ارزهای دیجیتال وجود دارد که از آنها میتوان به ترون (Tron)، ریپل (Ripple)، اتریوم (Ethereum)، لایت کوین (Litecoin)، استلار (Stellar) و مونِرو (Monero) اشاره کرد.
همچنین بخوانید: چگونه بیت کوین و ارزهای دیجیتال بخریم؟ آموزش تصویری خرید بیت کوین
۸ سایت مهم و کاربردی ارزهای دیجیتال برای مشاهده قیمت و اطلاعات مفید
هر معامله گری جهت کار و سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال، نیازمند داشتن اطلاعات مفید و کاربردی از ارزها می باشد تا با اطلاع از وضعیت ارزها، خبرهای مربوطه، نظرات دیگر افراد درخصوص سایت ها و مقایسه و بررسی سروریس ها، فرصت های سرمایه گذاری را شناسایی کرده و درجهت آن اقدامات لازم را در زمان درست و مناسب انجام دهد. به همین خاطر می خواهیم چند سایت مهم و فوق العاده کاربردی ارزهای دیجیتال را معرفی کنیم.
۱.سایت treadingview.com
در این سایت می توان به تحلیل تکنیکال ارزهای دیجیتال که اصلی ترین روش تحلیل ارزها بوده، پرداخت. در این سایت چارت و نمودار دقیق بیش از ۲۱۰ ارز رمزنگاری شده قابل دسترس بوده که با استفاده از پنل تحلیل تکنیکال تحت وب، می توان روی آنها تحلیل تکنیکال انجام داد.
۲. سایت coinmarketcap.com
سایت کوین مارکت کپ از جمله پربازدیدترین سایت های ارزهای دیجیتال است که لیست ارزهای رمزنگاری شده و توکنها قابل مشاهده است. در این سایت با انتخاب و کلیک بر روی هر ارز، اطلاعاتی مثل سایت آن ارز، اطلاع رسانیها، رنک، قیمت به بیتکوین و دلار، ارزش بازار، حجم معامله در ۲۴ ساعت گذشته، ارز در گردش و کل مقدار آن ارز و حداکثر ارزی که وجود خواهد داشت، نمودارها، قیمت هر ارز در صرافی و … را میتوان مشاهده کرد. لازم به ذکر است که در این سایت ارزهایی که قابلیت استخراج ندارند با علامت ستاره در کنار نماد آن ارز مشخص شده است.
۳. سایت worldcoinindex.com
این سایت ضمن داشتن ویژگی های سایت coinmarketcap.com، امکان زیر نظر گرفتن ارزها (watchlist) و تشکیل سبد دارایی (پرتفوی) را نیز دارد.
همچنین بخوانید: بهترین ارزهای دیجیتال برای سرمایه گذاری کدامند؟
۴. سایت cryptocompare.com
در این سایت می توانید نظرات مختلفی که در خصوص ارزهای رمزنگاری شده، صرافیها، ارزهای قابل استخراج، کیف پولها و سایر سرویسهای مرتبط وجود دارد را بخوانید، اطلاعاتی که در این سایت کسب می شود به شما کمک می کند تا سایت ها و سرویس های معتبر و نامعتبر را تشخیص دهید. همچنین در بخش mining سود استخراج ارز دیجیتال را می توانید ببینید.
۵. سایت bitinfocharts.com
این سایت حاوی اطلاعاتی شامل متوسط اندازه تراکنش بیتکوین و اتریوم، آدرسهای فعال، هش ریت، سختی استخراج، سودآوری استخراج و… می باشد.
۶. بخش اطلاع رسانی ارزهای جدید در bitcointalk.org
در فروم بیت کوین تاک از آموزشها، افراد فعال در ارزهای دیجیتال و پرسش و پاسخهای سودمند اطلاع کسب کرد.
۷. اطلاع یافتن از ico ها با سایت coinschedule.com
منظور از ico عرضه اولیه سکه است و به اولین عرضه یک ارز رمزنگاری شده گفته میشود. بیشتر این عرضهها هیچ تفاوتی با عرضههای دیگر ندارند و تکنولوژی ارزها کپی شده از بقیه ارزها هستند، اما گاهی اوقات پروژههای خوب برای سرمایه گذاری نیز منتشر میشود. برای اطلاع یافتن از ico های جدید و تاریخهای آنها میتوانید از سایتهای زیر استفاده کنید:
- ۱. icoalert.com
- ۲. tokenfilings.com
- ۳. tokendata.io
- ۴. coinschedule.com
۸. سایت Topicolist.com
در این سایت می توانید اطلاعات جامعی از عرضه اولیه های بازار ارز دیجیتال مثل تاریخ و اعتبار و … کسب کنید.