درآمد ماهیانه از بورس چقدر است؟

درآمد ماهیانه از بورس چقدر است؟

بازار سرمایه بسیار متفاوت تر از سایر بازارها و سپرده‌های بانکی می باشد. شما وقتی پولتان را در بانک می گذارید هر ماه یک مقدار مشخص و کمی سود به حساب شما واریز می شود اما بازار بورس اینگونه نیست و زمانی که وارد آن می‌شوید نباید انتظار درآمد ماهیانه از بورس را داشته باشید.

آیا کسب درآمد ماهیانه از بورس امکان پذیر است؟ چون در ایران ثبات اقتصادی وجود ندارد سود شما ممکن است متناسب با وضعیت اقتصادی و سیاسی کشور تغییر کند و در یک ماه درآمدهای کلان و میلیونی نصیبتان شود و ممکن است در ماه دیگر برای کسب بازدهی مناسب مجبور شوید تا مدت‌ها صبر کنید تا یک بازدهی مناسب کسب نمایید.

بیشتر بخوانید: آیا ضمینی برای سرمایه گذاری در بورس وجود دارد؟

درآمد ماهیانه از بورس چقدر است؟

آیا درآمد ماهیانه در بورس وجود دارد؟

شاید برای شروع ندانید که سرمایه گذاری در بورس بهتر است یا بانک اما اکثر سرمایه گذاران جهت کسب سودی بیشتر از سود بانکی به بازار بورس آمدند و این محیط یک محیط دارای ریسک می باشد که ممکن است یک ماه سود کلان و در ماه دیگر ضرر نصیبتان شود از این رو باید روحیه ریسک پذیری داشته باشید و همان روز اول ریسک را بپذیرید.

درست است که سودآوری در بازار بورس ماهیانه نیست، اما امکان کسب سودهای چند صد درصدی در بازار سرمایه ‌بر جذابیت این بازار افزوده است از این رو اگر روحیه ریسک پذیری دارید برای سرمایه گذاری در بازار بورس، همین امروز اقدام نمایید.

بیشتر مطالعه کنید : برای ورود به بازار بورس از کجا باید شروع کرد؟

در بورس هم امکان این وجود دارد که خیلی درآمد داشته باشید هم اینکه خیلی ضرر ببینید. بورس مانند یک حقوق بگیری یا سود بانکی نیست که سر برج و ماهانه مبلغی برای شما پرداخت گردد. بورس یک سرمایه گذاری دارای risk است و امکان این وجود دارد که سرمایه شما زیاد یا کم شود.

این موضوع بستگی به این دارد که شما چه انتخابی در سهام شرکتی که خرید کرده‌اید داشته باشید فکر کنید ما یک سهام بخریم و سهام ما هر روز 5% رشد داشته باشد و تا ۱۰ روز، هر روز این سهام با مثبت ۵% معامله شود قطعا سود زیادی نصیبتان خواهد شد.

اصلا ممکن است شما فقط بر اساس حرف مردم سهام شرکتی را خریداری کرده باشید و هر روز منفی بخورید قطعا زیان هنگفتی نصیبتان خواهد شد.

پس توجه داشته باشید که حتما با اطلاعات لازم و کافی وارد این بازار شوید و با انواع روش های تحلیلی بازار بورس همچون تحلیل تکنیکال و تحلیل بنیادی آشنایی داشته باشید تا ریسک سرمایه گذاری را به حداقل ممکن برسانید در غیر این صورت بهتری است که به روش غیر مستقیم از طریق شرکت های سبدگردان وارد بازار بورس شوید.

نمونه‌های متعددی از این سودهای هنگفت وجود دارد که یک نمونه از آن سهم پتروشیمی زاگرس در سال 1394 با قیمت 800 تومان بوده است که بعد از حدود 2.5 سال به قیمت 7600 تومان رسید که 850 درصد بازدهی در طی 2.5 سال به همراه داشته است. توجه نمایید که این آمار بدون لحاظ دریافت سودهای تقسیمی بوده است که در طی سه سال دریافت شده است.

نمونه دیگر آن کسب بازدهی حدود 4300 درصدی از سهم پتروشیمی خارک از زمان عرضه اولیه آن در بورس تا پایان سال 1396 بوده است. اگر سهامداران این شرکت ها به فکر کسب درآمد ماهیانه از بورس بودند ممکن بود همان ابتدا چه با ضرر چه با سود اندک بعد از مدت کمی سهامشان را بفروشند.

شما وقتی یک سهمی را می خرید که میدانید یک سهم بنیادی و خوب است سهامداری کنید و به فکر سرمایه گذاری بلند مدت باشید نه فقط به فکر درآمد ماهیانه از بورس.

بیشتر بخوانید : توصیه های وارن بافت برای موفقیت در بورس

رفتار معاملاتی و افق سرمایه‌گذاری شما مهم است

رفتار معاملاتی شما و همچنین افق سرمایه‌گذاری شما در یک موقعیت معاملاتی بسیار مهم و اثرگذار است تا بتوانید به کسب درآمد ماهیانه از بورس بپردازید و یا بعد از گذشت چندین ماه و حتی چند سال به بازدهی بزرگ‌تری دست یابید.

سرمایه‌گذاران در بازار بورس به چندین دسته تقسیم می‌شوند: از نوسانگیران با ریسک پذیری بسیار بالا تا سرمایه‌گذاران به‌شدت ریسک گریز.

هرکدام از این دسته‌ها مزایا و معایبی را دارند و اینکه شما جزو کدام دسته قرار خواهید گرفت به‌تدریج و در طی دوران معاملاتی خود به آن خواهید رسید.

بیشتر بخوانید: چگونه در بورس نوسان گیری کنیم؟

بطور مثال افراد نوسان گیر یا افرادی که فقط به فکر کسب درامد روزانه یا درآمد ماهیانه از بورس هستند مدت زمان نگهداری سهام آنها کوتاه‌مدت است و در بعضی مواقع حتی طی یک روز معاملاتی سهمی را خریده و سپس در همان روز به فروش می‌رسانند

افراد به‌شدت ریسک گریزی هم وجود دارند که یک سهم را خریده و سالیان طولانی با سهم می‌مانند و دور از نوسانات قیمتی سهم از سود نقدی مجامع استفاده می‌نمایند.

با اینکه درآمد ماهیانه از بورس به صورت ثابت امکان پذیر نیست، اما شما میتوانید با یادگیری مفاهیم مختلف مرتبط با بورس اقدام به خرید و فروش سهام مناسب کنید و مطمئن باشید اگر شما با آگاهی اقدام نمایید قطعا سود مناسبی را بصورت ماهانه یا حتی کمتر از یک ماه کسب خواهید کرد. اما اگر شما فقط بر اساس شانس یا حرف دیگران معامله انجام دهید قطعا ضررهای هنگفتی را تجربه خواهید کرد.

با مفهوم ریسک و بازده در سرمایه گذاری آشنا شوید

برای جلوگیری از ضرر پرتفوی سهام تشکیل دهید

برای جلوگیری از ضرر پرتفوی سهام تشکیل دهید

اگر به دنبال کسب درآمد ماهیانه از بورس هستید بهتر است که پرتفوی تشکیل دهید تا زمانی که یکی از سهام ها ضرر کرد سود بقیه سهام ها ضرر حاصل شده را بپوشاند.

سبد سهام یا پرتفوی، ترکیبی مناسبی می باشد از سهام و یا سایر دارایی های اشخاص حقوقی . سهام دارایی هایی می باشد که توسط سرمایه گذاران خریداری می شوند.

هدف از به وجود آمدن سبد سهام، تقسیم مناسبی از ریسک های انجام شده توسط سرمایه گذار بین سهام هایی که خریداری کرده است.

به این معنا که اگر هنگام معامله یکی از معاملات سود کند و یک معامله ضرر کند، سود سهم مثبت، ضرر سهم منفی را جبران می کند تا حداقل از ضرر جلوگیری شود اما اگر همه سرمایه تان را فقط یک سهم بخرید تمامی پولتان در گیر می شود و امکان ضرر افزایش می یابد.

بیشتر بخوانید: نکات بسیار مهم برای تشکیل بهترین سبد سهام

با آگاهی خرید و فروش سهام را انجام دهید

اگر بصورت شانسی در بورس سرمایه گذاری کنید ممکن است یکبار سود نصیبتان شود اما قطعا در دفعات بعدی ضررهای هنگفتی را تجربه خواهید کرد , درآمد ماهیانه از بورس برای شما یک ماه خوب باشد اما مطمئنا در ماه های آینده ضرر خواهید کرد.

شما باید با اطلاعات و دانش کافی همراه با یادگیری تحلیل های مختلف مانند تحلیل تکنیکال و تحلیل بنیادی به صورت آگاهانه اقدام به خرید و فروش سهم نمایید. به هیچ عنوان حرف دیگران را گوش ندهید و تا خودتان بررسی نکردید بر اساس حرف دیگران خرید و فروش نکنید.

بیشتر بخوانید: توصیه های مهم قبل از خرید و فروش سهام

برای خودتان استراتژی داشته باشید

استراتژی در سرمایه گذاری بسیار به شما کمک خواهد کرد تا درآمد شما حتی درآمد ماهیانه از بورس برای شما افزایش پیدا کند.

استراتژی سرمایه‌گذاری مجموعه‌ای از باورها، ارزشها، عقاید، قواعد و اقدامات میباشد که مسیر سرمایه‌گذاری هر فرد را تا رسیدن به هدفش مشخص خواهد کرد.

شاید فکر کنید که هدف هر فرد از سرمایه گذاری در بورس کسب بیشترین مقدار سود می باشد؛ اما این فکر درست نیست. بعضی از افراد به ‌دنبال بیشترین مقدار سود در زمانی کوتاه می باشند، اما عده ای دیگر می‌خواهند در بلندمدت سود نهایی خود را حداکثر نمایند، حتی با پذیرش زیان موقتی و کوتاه مدت.

بعضی از افراد هم کمترین مقدار ریسک را می‌خواهند اما بعضی از افراد از ریسک‌پذیری لذت می‌برند.
بعضی ها به‌دنبال بیشترین مقدار سود در مدت زمان کوتاه می باشند، بعضی دیگر می‌خواهند در بلندمدت «سود نهایی» را حداکثر نمایند.

بیشتر بخوانید: انواع استراتژی های سرمایه گذاری

Tags :
Share This :