شرکت های سیمان هرمزگان ، ایران یاسا تایر و رابر و ایران مرینوس با انتشار اطلاعیه ای در سامانه کدال از پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع فوق العاده مبنی بر افزایش سرمایه ۶۸ ، ۱۱۱ و ۲۱۵ درصدی از دو محل سود انباشته و مطالبات و آورده نقدی خبر دادند و در انتظار نظر حسابرس و سپس اخذ مجوز از سازمان بورس هستند.
بانک ملت نیز پیشنهاد افزایش سرمایه ۸۰ درصدی از محل سود انباشته داد.
دو شرکت پارس خزر و داده پردازی ایران برنامه افزایش سرمایه از یک محل اعلام کردند.
شرکت های نساجی بروجرد، پتروشیمی قائد بصیر و ریخته گری ایران طی اطلاعیه ای از پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع فوق العاده مبنی بر افزایش سرمایه ۳۰۰ ، ۴۰۰ و ۸ درصدی از محل سود انباشته خبر دادند.
شرکت مدیریت سرمایه گذاری کوثر بهمن از افزایش سرمایه از محل سود انباشته به میزان ۱۰۰ درصد خبر داد.
شرکت های صنعتی بهشهر، شیشه دارویی رازی، داروسازی امین و هلدینگ داروپخش برنامه افزایش سرمایه ۳۴، ۲۴، ۴۰ و ۱۳۷ درصدی از دو محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی و سود انباشته اعلام کردند.
شرکت های سپنتا و فرانسوز یزد از پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع فوق العاده مبنی بر افزایش سرمایه از محل سود انباشته به میزان ۱۸۰۰ و ۱۰۴ درصدی خبر دادند.
شرکت ایرانیت طی اطلاعیه ای در سامانه کدال درخصوص تغییرات برنامه در افزایش سرمایه اطلاع رسانی کرد و از خروج دستور کار افزایش سرمایه ۲۴۰۰ درصدی از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی به دلیل عدم خروج از ماده ۱۴۱ قانون تجارت خبر داد.
بانک کارآفرین که با نماد “وکار” و سرمایه اسمی ۳.۹ هزار میلیارد تومانی در بازار اول معاملات بورس حضور دارد، از پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده مبنی بر افزایش سرمایه ۱۶ درصدی از دو محل سود انباشته و سایر اندوخته ها خبر داد و در انتظار دریافت مجوز از سازمان بورس می باشد.
شرکت سرمایه گذاری ارس صبا که با نماد “وارس” و سرمایه اسمی ۵۰ میلیارد تومانی در تابلو زرد بازار پایه حضور دارد، پیشنهاد افزایش سرمایه ۲۰۰ درصدی از محل آورده نقدی و مطالبات سهامداران داد و در انتظار تایید حسابرس و اخذ مجوز از سازمان بورس می باشد.
شرکت ذوب روی اصفهان که با نماد “فروی” و سرمایه اسمی ۹۰ میلیارد تومانی در بازار اول معاملات فرابورس حضور دارد، از پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع فوق العاده مبنی بر افزایش سرمایه از محل سود انباشته به میزان ۱۰۰ درصد خبر داد.
مطالعه بیشتر: کدام شرکت ها مجوز افزایش سرمایه گرفتند؟
برنامه افزایش سرمایه شرکت های بورسی در شهریور ماه ۱۴۰۱
به گزارش سبدگردان هدف، سه شرکت سیمان هرمزگان ، ایران یاسا تایر و رابر و ایران مرینوس برنامه افزایش سرمایه اعلام کردند. به این ترتیب “سهرمز” در نظر دارد با تامین مالی از محل سود انباشته و به منظور اصلاح ساختار مالی، سرمایه فعلی را از ۱۰۸.۴ به ۱۸۲.۴ میلیارد تومان برساند.
“پاسا” نیز می خواهد با تامین مالی از محل سود انباشته و به منظور اجرای طرح توسعه مرحله دوم پروژه توسعه تایرهای نسل دوم، سرمایه فعلی را از ۹۰ به ۱۹۰ میلیارد تومان برساند.
“نمرینو” نیز در صدد است با تامین مالی از دو محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی و سود انباشته، شرمایه فعلی را از ۱۲.۷ به ۴۰ میلیارد تومان برساند تا قادر به رعایت الزامات سازمان مبنی بر تحقق حداقل سرمایه بازار دوم بورس شود.
بانک ملت برنامه افزایش سرمایه ۸۰ درصدی از یک محل اعلام کرد. به این ترتیب “وبملت” در نظر دارد با تامین مالی از محل سود انباشته و به منظور بهبود ساختار سرمایه و استفاده از مزایای معافیت مالیاتی، سرمایه فعلی را از ۲۶.۲ به ۴۷.۲ هزار میلیارد تومان برساند.
“لخزر” در نظر دارد با تامین مالی از محل سود انباشته و به منظور اصلاح ساختار مالی، بهره مندی از معافیت مالیاتی، افزایش توان مالی و نقدینگی، حذف فاصله بین مبلغ سرمایه ثبتی با مبلغ مورد نظر سازمان بورس، تسهیل نقل و انتقال سهام شرکت در سازمان بورس، سرمایه فعلی را از ۱۵.۱ به ۱۶۶.۳ میلیارد تومان برساند.
در این میان، “مداران” نیز در صدد است با تامین مالی از محل سود انباشته، سرمایه فعلی را از ۶۵ به ۱۹۵ میلیارد تومان برساند تا قادر به جلوگیری از خروج نقدینگی و تامین سرمایه در گردش جهت حضور در مناقصات و اصلاح ساختار مالی شود.
“نبروج” در نظر دارد با تامین مالی از محل سود انباشته و به منظور اصلاح ساختار مالی و رعایت قوانین و ضوابط سازمان بورس، سرمایه فعلی را از ۱۴.۸ به ۵۹.۲ میلیارد تومان برساند.
“شبصیر” نیز در صدد است با تامین مالی از محل سود انباشته و به منظور اصلاح ساختار مالی، سرمایه فعلی را از ۵۰ به ۲۵۰ میلیارد تومان برساند.
در این میان، “خریخت” نیز با تامین مالی از محل سود انباشته سرمایه فعلی را از ۲۱۸.۷ به ۲۳۶ میلیارد تومان می رساند تا صرف جبران بخشی از مخارج سرمایه ای انجام شده، تامین سرمایه در گردش و اصلاح ساختار مالی جهت استفاده از حداکثر ظرفیت تولیدی شود.
“وکبهمن” در نظر دارد با تامین مالی از محل سود انباشته و به منظور حفظ رقابت پذیری ، اجرای خط مشی شرکت و جلوگیری از خروج وجه نقد، سرمایه فعلی را از ۵۰۰ میلیارد به هزار میلیارد تومان برساند.
“غبشهر” در نظر دارد با تامین مالی از محل سود انباشته و به منظور اصلاح ساختار سرمایه در جهت افزایش توان اعتباری از بانک ها جهت واردات مواد اولیه و بهره مندی از معافیت مالیات عملکرد به میزان افزایش سرمایه از محل سود انباشته، سرمایه فعلی را از ۲.۲ به ۲.۹ هزار میلیارد تومان برساند.
“کرازی” نیز در صدد است تا با تامین مالی از محل سود انباشته و به منظور تقویت بنیه شرکت، جلوگیری از خروج نقدینگی و استفاده از فرصت های مالیاتی دیده شده در قانون بودجه، سرمایه فعلی را از ۱.۶ به ۲.۱ هزار میلیارد تومان برساند.
در این میان “دامین” نیز با تامین مالی از محل سود انباشته سرمایه فعلی را از ۳۹۲ به ۵۵۰ میلیارد تومان برساند تا صرف اصلاح ساختار مالی گردد.
در نهایت “وپخش” نیز با تامین مالی از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی یا آورده نقدی با سلب حق تقدم از سهامداران فعلی و به منظور جبران مخارج سرمایه ای انجام شده از محل منابع جاری شرکت در سال های مالی ۹۹ و ۱۴۰۰ از طریق خرید سهام و حضور در افزایش سرمایه شرکت های سرمایه پذیر، سرمایه فعلی را از ۳۵۵ به ۸۴۰ میلیارد تومان می رساند.
دو شرکت زامیاد و سرمایه گذاری صدر تامین برنامه افزایش سرمایه ۳۶۴ و ۶۵ درصدی اعلام کردند. به این ترتیب “خزامیا” در نظر دارد با تامین مالی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها و به منظور اصلاح ساختار مالی ، کاهش ریسک مالی ، بهبود نسبت مالکانه و افزایش رقابت پذیری در صنعت و بازار سرمایه، سرمایه فعلی را از ۵۵۲.۹ میلیارد به ۲.۵ هزار میلیارد تومان برساند.
“تاصیکو” نیز در صدد است با تامین مالی از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی، سرمایه فعلی را از ۳.۱ به ۵.۱ هزار میلیارد تومان برساند تا صرف جبران مخارج سرمایه ای ،بهینه کردن پرتفو و اصلاح ساختار مالی شود.
“فپنتا” در نظر دارد با تامین مالی از محل سود انباشته و به منظور اصلاح ساختار و تعدیل نسبت مالکانه، سرمایه فعلی را از ۵.۴ به ۱۰۲.۹ میلیارد تومان برساند.
در این میان، “کایزد” نیز در نظر دارد با تامین مالی از محل سود انباشته سرمایه فعلی را از ۳۴.۳ به ۷۰ میلیارد تومان برساند تا قادر به اصلاح ساختار مالی، جبران مخارج سرمایه گذاری های انجام شده ، جلوگیری از خروج نقدینگی جهت بهبود وضعیت سرمایه در گردش و استفاده از معافیت مالیاتی گردد.
“وکار” در نظر دارد با تامین مالی از دو محل سود انباشته و سایر اندوخته ها و به منظور انجام فعالیت های مجاز بانکی در چارچوب ضوابط بانک مرکزی، سرمایه فعلی را از ۳.۹ به ۴.۶ هزار میلیارد تومان برساند.
“وارس” در نظر دارد با تامین مالی از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی و به منظور حضور در افزایش سرمایه شرکت های سرمایه پذیر، سرمایه فعلی را از ۵۰ به ۱۵۰ میلیارد تومان برساند.
“فروی” در نظر دارد با تامین مالی از محل سود انباشته و به منظور جبران مخارج سرمایه ای گذشته، سرمایه فعلی را از ۹۰ به ۱۸۰ میلیارد تومان برساند. لازم به ذکر است که انجام افزایش سرمایه “فروی” منوط به موافقت سازمان بورس و تصویب در مجمع عمومی فوق العاده می باشد.
سرمایه گذاری جامی برنامه افزایش سرمایه ۳۱ درصدی از یک محل اعلام کرد. به این ترتیب “وجامی” در نظر دارد با تامین مالی از محل سود انباشته و به منظور اصلاح ساختار مالی و حفظ پرتفوی، سرمایه فعلی را از ۴۷ به ۶۱.۵ میلیارد تومان برساند.
سرمایه گذاری توسعه گوهران امید و سرمایه گذاری کوه نور برنامه افزایش سرمایه ۶۷ و ۵۲۵ درصدی از سه محل اعلام کردند. به این ترتیب “گوهران” در نظر دارد با تامین مالی از دو محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی یا آورده نقدی با سلب حق تقدم از سهامداران فعلی و سود انباشته و به منظور جبران مخارج سرمایه گذاری های انجام شده، سرمایه فعلی را از ۳۸۸.۸ به ۶۵۰ میلیارد تومان برساند.
“ثنور” نیز در صدد است با تامین مالی از دو محل سود انباشته و سایر اندوخته ها، به منظور اصلاح ساختار مالی و جلوگیری از خروج نقدینگی از شرکت، سرمایه فعلی را از ۱۲۰ به ۷۵۰ میلیارد تومان برساند.
دو شرکت کاشی صدف سرام استقلال آباده و تامین سرمایه نوین برنامه افزایش سرمایه ۲۰۰ و ۲۳ درصدی اعلام کردند. به این ترتیب “کصدف” در نظر دارد با تامین مالی از دو محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی و سود انباشته، سرمایه فعلی را از ۱۲ به ۳۶ میلیارد تومان می رساند تا قادر به جبران مخارج شود.
“تنوین” نیز در صدد است با تامین مالی از محل سود انباشته و به منظور استفاده از منابع در جهت بالا بردن ظرفیت تعهد پذیره نویسی و بازارگردانی و استفاده از نرخ صفر مالیاتی، سرمایه فعلی را از ۲ به ۲.۴۵ هزار میلیارد تومان برساند.
شرکت ایرانیت طی اطلاعیه ای در سامانه کدال درخصوص تغییرات برنامه در افزایش سرمایه اطلاع رسانی کرد و از خروج دستور کار افزایش سرمایه ۲۴۰۰ درصدی از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی به دلیل عدم خروج از ماده ۱۴۱ قانون تجارت خبر داد