نماینده مردم قائم شهر: دولت باید مانع فروش بی رویه سهام عدالت شود

نماینده مردم قائم شهر: دولت باید مانع از فروش بی حساب و کتاب سهام عدالت شود.

طبق اظهارات سخنگوی ستاد آزاد سازی سهام عدالت اینگونه بیان شد که : هدف اصلی از طرح آزاد سازی سهام عدالت این بود که ابزار سرمایه‌ای در اختیار مردم قرار گرفته و آن ها بتوانند از این دارایی ارزشمند استفاده کنند و در صورت رضایت مدیریت ان را خوشان به عهده بگیرند. حال باید صاحبان سهام عدالت این ابزار سرمایه‌ای را مانند ملک و یا مغازه خوب نگه دارند. در این راستا نماینده مردم قائم شهر در مجلس در تذکری خطاب به رئیس جمهور خواستار ممانعت از فروش بی حساب و کتاب سهام عدالت شد.

سهام عدالت را نفروشید

به گزارش خبرگزاری فارس: 

کمال علیپور نماینده مردم قائم شهر در مجلس شورای اسلامی امروز (یکشنبه 18 خرداد) در جلسه علنی و در تذکر به رئیس جمهور اظهار داشت: دولت باید حقوق نابسامان کارگران را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تعیین تکلیف کند، ضمن این که همسان سازی حقوق فرهنگیان، بازنشستگان و نظامیان هم باید سریع‌تر عملیاتی شود.

نماینده مردم قائم شهر در مجلس خطاب به رئیس جمهور گفت: دولت باید مانع از فروش بی حساب و کتاب سهام عدالت شود، به همین دلیل از رئیس جمهور می‌خواهم نمایندگان مجلس را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ از این اقدام مطلع کنند.

مردم با سهام عدالت خود چه کنند؟

یک کارشناس بورسی گفت:  چون سهام عدالت ترکیبی از سهام بزرگترین شرکت‌ها و بهترین بنگاه‌های کشور است، اگر من به جای سهامداران عدالت باشم، این سهام را نمی‌فروختم و نگه می‌داشتم و حتی اگر امکان داشت به آن اضافه می‌کردم.

وی همچنین در مورد اینکه مردم چگونه در بورس حضور پیدا کنند، افزود: برخی از سرمایه‌ها تمایل دارد که به سمت بورس بیاید و بهترین روش برای تازه وارد‌ها این است که از طریق صندوق‌های سرمایه‌گذاری و نهاد‌های مالی مجوزدار در بورس حضور پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: دارندگان سهام عدالت مدیریت سهام خود را به سبدگردان ها واگذار کنند

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات​