سه بیمه، یک بانک و ۶ شرکت مجوز افزایش سرمایه گرفتند

سه بیمه، یک بانک و 6 شرکت دیگر مجوز افزایش سرمایه گرفتند

۱۰ شرکت زیر که شامل سه بیمه‌ای و یک بانکی نیز می شود از سازمان بورس مجوز افزایش سرمایه ۱۹ تا ۱۳۲۷ درصدی گرفتند و برای برگزاری مجمع فوق‌العاده آماده شدند.

شرکت‌های دامداری تلیسه نمونه با نماد تلیسه، خودکفایی آزادگان با نماد خودکفا، لامیران با نماد فلامی، بانک کارآفرین با نماد وکار، بیمه معلم با نماد ومعلم، قند تربت جام با نماد قجام، تجارت الکترونیک پارسیان با نماد رتاپ، سرمایه گذاری مسکن تهران با نماد ثتران، بیمه پارسیان با نماد پارسیان و بیمه سرمد با نماد وسرمد به ترتیب مجوز افزایش سرمایه ۱۳۲۷، ۵۲۸، ۲۳۳، ۲۱۶ ، ۱۸۰، ۱۰۸ ، ۶۵ ، ۵۰ ، ۲۵ و ۱۹ درصدی گرفتند.

همچنین بخوانید: بررسی افزایش سرمایه ۲۰۰ درصدی صبا تامین در مجمع فوق‌العاده ۲۲ شهریور

۱۰ شرکت مجوز افزایش سرمایه ۱۹ تا ۱۳۲۷ درصدی گرفتند

به گزارش بورس پرس:

براین اساس، سرمایه فعلی “تلیسه” از ۳۵ به ۴۹۹.۳ میلیارد تومان می رسد. تامین مالی این شرکت فرابورسی از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها و برای اصلاح ساختار مالی صورت می گیرد.

“خودکفا” سرمایه فعلی را از ۷۰ به ۴۴۰ میلیارد تومان می رساند. تامین مالی این شرکت حاضر در بازار پایه از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی اعمال می شود.

“فلامی” سرمایه فعلی را از ۶ به ۲۰ میلیارد تومان می رساند. تامین مالی این شرکت بورسی از محل سود انباشته اعمال می شود تا صرف جبران مخارج سرمایه‌گذاری‌های انجام شده، تأمین منابع لازم بابت نوسازی ماشین‌آلات و حفظ وضعیت سرمایه در گردش شود.

همچنین سرمایه فعلی “وکار” در مرحله اول از ۸۵۰ میلیارد تومان به بیش از ۲.۶ هزار میلیارد تومان می رسد. ۱۹۳.۳ میلیارد تومان از این تامین مالی از محل سایر اندوخته ها و ۱.۶ هزار میلیارد تومان دیگر از محل تجدید ارزیابی دارایی ها برای اجرای مفاد ماده ۱۴ قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی، دستیابی به نسبت مجاز دارایی‌های ثابت و افزایش ظرفیت برای توسعه فعالیت‌های سودآور اعمال می شود.

مجمع فوق العاده می تواند با انجام افزایش سرمایه از ۲.۶ به ۳.۹ هزار میلیارد تومان از دو محل سایر اندوخته ها و تجدید ارزیابی دارایی ها موافقت و اختیار عملی کردن آن را به مدّت ۲ سال به هیات مدیره تفویض تا پس از أخذ مجوز از سازمان و بانک مرکزی نسبت به عملی شدن آن اقدام شود.

در این میان، “ومعلم” سرمایه فعلی را از ۱۵۰ به ۴۱۹.۴ میلیارد تومان می رساند. تامین مالی این شرکت بیمه از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها و با هدف اصلاح ساختار مالی اعمال می شود.

“قجام” نیز سرمایه فعلی را از ۳۱.۲ به ۶۵ میلیارد تومان می رساند. تامین مالی این شرکت حاضر در تابلو زرد بازار پایه فرابورس از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی اعمال و صرف اصلاح ساختار مالی و تامین سرمایه در گردش می شود.

سرمایه فعلی “رتاپ” هم از ۳۶۴.۳ به ۶۰۰ میلیارد تومان می رسد. ۱۱۹.۹ میلیارد تومان از این تامین مالی از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی و ۱۱۵.۷ میلیارد تومان دیگر از محل سود انباشته اعمال و صرف اجرای طرح‌های توسعه‌ای می شود.

“ثتران” نیز سرمایه را از ۱۲۰ به ۱۸۰ میلیارد تومان می رساند. ۳۸.۲ میلیارد تومان از تامین مالی این شرکت فرابورسی از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی و ۲۱.۷ میلیارد تومان دیگر از محل تجدید ارزیابی برای اصلاح ساختار مالی و تأمین منابع مالی جهت ساخت پروژه بنفشه ۲ صرف می شود.

“پارسیان” نیز سرمایه فعلی را از ۴۰۰ به ۵۰۰ میلیارد تومان می رساند. تامین مالی این شرکت بیمه از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی و برای ارتقا رتبه توانگری مالی و پوشش ریسک قانونی صرف می شود.

سرمایه فعلی “وسرمد” هم از ۲۱۰ به ۲۵۰ میلیارد تومان می رسد. تامین مالی این بیمه حاضر در بازار پایه از محل سود انباشته اعمال می شود تا قادر به اصلاح ساختار مالی شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *