آیا امکان تغییر روش آزاد سازی سهام عدالت وجود دارد؟

بنابر سخنان سخنگوی ستاد آزاد سازی سهام عدالت حسین فهیمی: همان طور که قبلا گفته شد سهام عدالت شامل سهام ۳۶ شرکت بورسی و ۱۳ شرکت غیر بورسی است، زمانی که فردی روش مستقیم در آزادسازی سهام عدالت را انتخاب می کند در واقع داراییهای مذکور در شرکت‌های بورسی به نام این فرد به صورت اتوماتیک ثبت می‌شود پس در این صورت امکان تغییر روش آزاد سازی سهام عدالت از روش مستقیم به غیر مستقیم وجود ندارد، همچنین وی از تمدید زمان آزادسازی سهام عدالت تا ۲۹ خرداد خبر داد.

امکان تغییر روش آزاد سازی سهام عدالت وجود ندارد

آزادسازی سهام عدالت به ۲ روش مستقیم و غیرمستقیم انجام می شود. زمانی که فردی یکی از این روش ها را انتخاب می کند دیگر قادر به ویرایش روش آزادسازی سهام عدالت خود نمی باشد. افراد تا ۲۹ خرداد فرصت دارند برای آزاد کردن سهام عدالت خود به روش مستقیم اقدام کنند در غیر این صورت به صورت پیش فرض روش غیرمستقیم برای آن ها انتخاب می شود و مدیریت سهام عدالت آن ها به شرکت های سرمایه گذاری استانی واگذار می شود.

همچنین بخوانید: بعد از آزادسازی سهام عدالت چه کنیم؟

بر اساس گزارش خبرگزاری تسنیم: 

حسین فهیمی: زمانی که فرد روش مستقیم آزادسازی سهام عدالت را انتخاب می کند داراییهای مذکور در شرکت‌های بورسی به نام این فرد به صورت اتوماتیک و خودکار ثبت می‌شود و سهام ۳۶ شرکت بورسی در ملکیت فرد قرار میگیرد و بنابراین دیگر امکان اصلاح و ویرایش روش آزادسازی سهام عدالت یا تغییر به روش غیرمستقیم وجود ندارد چرا که در این شرایط بایستی آن سهام از ملکیت فرد خارج شود که چنین موضوعی امکان پذیر نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *