معارفه شرکت ۳۰۰ میلیارد تومانی برای عرضه اولیه با نماد پتوسعه

پتوسعه آماده عرضه اولیه می شود

شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع لاستیک، با سرمایه ۳۰۰ میلیارد تومانی، امروز و فردا برای آمادگی جهت عرضه اولیه معارفه می‌شود.

به گزارش بورس پرس، جلسه معارفه این شرکت با نماد “پتوسعه”، در ساعت ۱۰ صبح روزهای ۵ و ۶ خرداد به‌صورت زنده از طریق وب‌سایت www.faraboursetv.com پخش خواهد شد. علاقه‌مندان می‌توانند سوالات خود را تا ساعت ۱۶ امروز از طریق سامانه عرضه‌های اولیه در سایت رسمی فرابورس به آدرس www.ifb.ir ارسال کنند.

این شرکت که سوم مهر ۱۳۷۵ با مسئولیت محدود تأسیس و در اداره ثبت شرکت‌ها و مالکیت صنعتی تهران ثبت شده، در سال ۱۳۹۹ توسط معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری به‌عنوان شرکت دانش‌بنیان نوع ۲ در حوزه تولید پارچه کیسه هوا (بر پایه پلی‌آمید ۶.۶)، نخ تایر (بر پایه پلی‌آمید ۶.۶) و پلیمرهای مهندسی شناخته شد. مرکز اصلی این شرکت در کیلومتر ۱۵ اتوبان زنجان-تهران قرار دارد.

فعالیت‌ها و دستاوردها

شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع لاستیک با هدف تولید منسوج استخوان‌بندی تایر از نایلون ۶ و ۶.۶ برای تایرهای سواری و باری فعالیت می‌کند و به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده این محصولات در منطقه شناخته می‌شود. این شرکت تنها کارخانه‌ای است که چرخه کامل تولید نخ تایر را در اختیار دارد. با ارائه محصولات باکیفیت و پایبندی به اصول مشتری‌مداری، بخش قابل‌توجهی از بازار داخلی را در اختیار دارد و سابقه صادرات به کشورهای آسیایی، اروپایی و شمال آفریقا را نیز در کارنامه خود ثبت کرده است.

جزئیات مالی و سهامداری

سرمایه اولیه شرکت ۱۸۰ میلیون تومان بود که طی چند مرحله به ۳۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است. سهامداران اصلی شامل شرکت تاپیکو با ۵۱.۲ درصد و سرمایه‌گذاری آتی صبا با ۴۸.۶ درصد هستند. این شرکت در حال حاضر ۶۶۸ نفر نیروی انسانی دارد.

برای دیدن لیست عرضه اولیه های ۱۴۰۴ کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *